tisdag 31 mars 2009

tack

irika och två av Lunds förlorade döttrar
baby jompi och J.R.
b-day kid

mycket med denna tårtan, ni fattar inte.

så fint

ba orka emo kakan vad lider du av? Irika jobbar ba rakt.
karro asså, vi kör sen 5an på Gunnesbo

fick present av Tony


stackars Ethel hade varit 1 vecka i NY så hon fick mig i present

ba random kaos

måndag 30 mars 2009

åh nej norskt raplife!

Jag har blivit kär o Karpe Diem det e så jävla dåligt. Alex Thunder säger att dom e lide poppis i Norge, sjukt ej undergorund så det funkar inte för mig. Alla vet att ja bara faller för tjackade thugs från Jakan och inget annat, men dom e ju från nån förort i "byn" dvs Oslo. Norska kan va det sjukaste språket i hela världen. Så likt svenska fast utan att skämmas. Nu ska jag göra allt som står i min lilla makt för att få hit kidsen. Fan.

Idag har hälften i min OBS-klass (6 st liksom) examinerats. jag grät varje gång. På onsdag e det min tur, jag kommer kanske dö. Sen drack jag ett glas med Viky och for hem med 147an med henok raplife och jag pratade kärlek men mest norsk raplife. Jag tror inte jag va så övertygande. Ja tror kanske norsk rap kommer innebära en hel del för mig.Nu ska Nette och jag prata LIVET.

söndag 29 mars 2009

Mångfald.

Ja här sitter vi, ba fantastiska människor, endast tjejer, fyra från Konstfack och två från DI. En lesbian (bland annat, har en del preferenser), två iranier, en föräldralös svenne, en Dalkulla (hon e sjukt snygg). Just det Uppsala också, har vunnit ett dokumentärfilmspris. Alla är så lyckade och Roxy konstaterade precis att alla i rummet hade extremt snygga asses. Så sant. Men vad tjänar det till? Tänk att en skulle bli en härlig kulturkvinna som dricker et glas rött på söndagskvällen. Obs på ålderns höst blir sånna kvinnor rödvinsalkoholiserade på Österlen men eftersom jag är pionjär inom konsthantverket kan ja bli nåt annat,jag kan vara selektiv tänkte jag. Kanske hög i Västertorp.

Nu diskuterades det killar i konstbranchen. Extremt svåra säger tjejerna, jag föreslår att alla ska byta sida till den lezbiska, ej gensvar, tack. Men kanske en snickare, klasshat säger jag. Ba "arbetarklassen är så enkel".
Nu blev Dalkullan och jag plötslig rivaler. Jobbigt. Vi får se vad som händer, jag har ändå lagt ner. LIVE BLOG.

acne special edition

Kolla senaste Elle, jag har visst med ett av mina special edition smycken som jag och Yasar Aydin gjort för ACNE. På två bilder dessutom. hittade ingen bra bild på elles hemsida, men här ligger hon och gottar sig i den brazilianska solen, typ längst in:


Obs hittade denna hos Decida. Älska.


skavet.

Hur kan jag ens ha formulerat meningen; "dom är jättesköna, som sneakers"? Fuck me boots är aldrig sköna. Men jag gjorde det för Zelam, svär. Sydde även en klänning på 30 röda en halvtimme innan ja o jompi hetsade iväg till Berns. vad e grejen med typ 1 liter red stripe? den e ju avslagen innan andra klunken. Obs orka klaga på gratisgrejer. Alla va så jävla fina igår. Zelam asså, hela utstyrseln plus ba henne själv, så jävla fin. Och finbesök från malme, byxdressen från Lidingö, vad hände?
Uppe på terassen spelade Tony blodbubblande raplife och han visste vilka knappar han skulle trycka på; gav mig Aaliyah i present. Älskar sånt, ba; Kakan den här är till dig. Asså på terassen va det så enormt mycket snygga tjejer att ja höll på att dö. Nej, asså inte som att mitt lesbiska hjärta sattes i brand, men mer, var kommer ni ifrån, hur kan ni samlas på ett och samma ställe. Den ena efter den andra, drop dead. och man ba kollar på killarna och tänker; jaha, hur tänkte du nu Gud?

Ljug inte för dig själv för då hamnar du i helvetet.
Kakan "Moral": OBS EJ. Vad hände med mig, jag e fan kristen.

Jag saknar Aless. Mjau.

lördag 28 mars 2009

zelam nu kör vi!

Ikväll har Zelam födelsedagsfezt på Berns. Collabhoes är här, karro liksaså, det e bara att köra. Lidelsen kommer ej ha nån gräns och det bjuder jag på. Mina (enligt Nette) fuck me boots ska invigas och ny klänning ska sys. det där sista kommer förmodligen aldrig ske, för kl är 15, jag har inte ätit nåt på hela dagen och ska va på skolan just nu. Klockan är 15.14 förresten och mina klassizar väntar vad hände med att jag blev lide sen?Ok. igår jobbade Roxy och jag rakt på uglyness och det ska inte hända igen. sen tog viky hanna o jag taxi till el mundo och var extremt lesbiska sen vidare till en annan lesbisk bar. Ibland är det förjävla skönt att va lesbisk. Jag har saknat det. Även saknat mina fantastiska vänner i den kontexten. förlåt, jag har skrivit uppsats, jag kan inga vanliga ord längre.På onsdag smäller det. jag tar det lugnt men ska snart producera både en och två små porslinshyllor till examinationen. men fan jag måste äta nu. spyr av hunger.obs ser ni inget konstigt?:

fredag 27 mars 2009

obs Locash Paradise

hur tänkte dom?

Är jag fast i en mycket sjuk samtid utan självdistans, eller ligger vi aldrig på denna nivå längre? Inatt när jag inte kunde sova tänkte jag på denna video. Lionel, please. obs hon e så jävla blind.Nej. nu ska jag och Nette en runda på stan. Ikväll kommer cóllabHoes och Karro, ja hon e förståss redan här. MEOOOOOOOW.

torsdag 26 mars 2009

onsdag 25 mars 2009

The Reader


The Reader. Förlåt om jag tjatar. På Gran Canaria kom jag bort hetsen med några timmar The Reader. Snälla se den. Vad lider Kate Winslet av? Hur kan hon göra allt det där? Lidelse på mycket hög nivå, all good alltså.

Jag hetsade direkt mina päron till att se denna och så gjorde dom. Jag bad pappa om en utvärdering och han tog verkligen saken på allvar och skrev ett helt dokument.
Tack Gud för mina föräldrar.
Nu delar jag med mig:Jag tror att filmen handlar mycket om skuld och om kärleken kan motstå denna skuld. Hanna kan naturligtvis inte glömma vad hon gjort och i mötet med Michael uppstår stunder då Hanna förflyttas från sina egna hemska minnen till en litterär värld där andra kvaliteter råder. Men minnena jagar henne och dessa minnen står mellan hennes förmåga att uttrycka kärlek till Michael. Kanske har hon också mist sin förmåga att förstå vad kärlek är. Berättelserna som Michael läser för henne (alla är klassiker) kan hjälpligt ge henne ett instrument att begripa vad som pågår mellan henne och Michael. På ett mycket känsligt sätt förmedlar Michael sin kärlek till henne via läsningen och Hanna får en aning om vad han vill uttrycka. Hennes analfabetism uttrycker detta symboliskt. Hon ”ser” kärleken som ett obegripligt språk, men som hon anar innehåller det hon själv vill uttrycka.

Men sen då? Michael blir förkrossad av Hannas brott (filmen vill väl också gestalta den yngre tyska generationens svårigheter att förstå 2a världskriget). Något av det mest gripande i filmen är stunden när den vuxne Michael hittar sina böcker och anteckningar. Att få upprepa läsningen blir för honom att få uppleva Hanna på nytt; att få uppleva en Hanna som inte är straffad och föraktad utan den Hanna som av en slump förändrar hans liv. Att få läsa innebär för Michael att få skriva kärleksbrev till henne, men notera att det inte sker med egna ord utan med andras. Avståndet och oförmågan att formulera det han känner och minns finns där. Och Hanna tar emot banden och visar lika stor oförmåga, men sättet hon lär sig läsa på är så grymt snyggt gjort. De barnsliga orden och alla försöken att formulera sig symboliserar det naiva och omogna hos henne.

Nä, nu börjar jag böla igen….

tisdag 24 mars 2009

måndag 23 mars 2009

uppsatz.

fy fan vad skönt att lämna in den, 6 ex schmack 25 sidor. nu kör vi på den lesbiska begravningen!
Vi har firat hemma hos Stina med mat och kladdkaka, halva i vasken, spelat flight school, även spelat lite norsk rap, och lite marilyn manson. nu fotar signe frenetiskt och vi planerat vår utställning på Gustavsberg, vernissage 30 maj. Nu kör vi, stora lokalen vad trodde du?

På mitt konto har jag 50 öre.jag är skyldig skolan 7500. ej ok. Snart ska jag åka till Skåne och Köpen. Hejdå vad skönt. Nej asså inte innan Zelams fezt, du kan inte undvika mig...

söndag 22 mars 2009

FÖRLÅT!


Fille förlåt. Jag älskar dig det vet du. Men jag sov till 19.oo och jag var så sönder som människa. Jag vet att varken maja salem eller jag kom fast vi lovat, ingen Bailys blev det heller. Onda människor fast även gulliga. Mjau.

underhåll mig!


Sista dagen, jag planerar 10 timmar framför datorn för att finputsa min uppsats. Under tiden tänker jag att vad kul det skulle va om Sade kom och spelade på min födelsedagsfest i sommar. Undrar om hon e pigg på det? Förmodligen. Men snart ska Nicke ha fezt och det kommer bli sjukt tror jag. Mayhem.


Igår va jag på kalas hos Vilda, en fantastisk vän. Hon hade alla sina fantastiska vänner där. Lena och Helena höll tal, jag grät, Frida Selander spelade, jag grät. Frida Selander är nästan lite obehagligt proffsig, hennes röst alltså. Burr.

lördag 21 mars 2009

mamma gick hem.


Igår fick ja gå hem vid halv två. extremt stressad och utmattad de sista året gick visst inte ihop med några öl och lite vin, inte ens en biznizplan med Oslo. Fan va dålig jag är. Aless och Emma ärade oss med ett besök, jag ärade min kropp med total utmattning. Idag är jag förpassad till sängen, horisontellt läge och tre små knäckemackor. Oförmögen att göra nåt annat än att knappa på tangentbordet på facebook, blogzlife och min uppsats. Fick tillbaks mitt utkast från min handledare med texten; superbra Kakan. Varför kan jag aldrig misslyckas? obs skämt. Obs ändå lite allvar.

Snart kommer Johanna hem och här ligger jag i hennes säng. Obs hon vet. Hon kommer hem med sjukt göttiga saker från sitt kafé och då ska mamma jobba rakt på födointag. Hade helst velat beema ner mig till malmö för en bit mat med johanna irika karro i hasan, eller "zooma" som irika sa, men den tekniken är inte fullt utvecklad, obs tillbaka till framtiden är endast fiktion. Men Irika började gå nu och beräknades vara framme nu på fredag och det passar ju bra för collabo ska spela på zelams fest på lörday. Och nu säger Paca att hon kommer även hon, fast hon tar nog tåget.

Ok. nästa onsdag tar jag min examen. Sen ska jag fan fly staden till skåne kanske lite köpenhamn. våren, nu kör vi.

fredag 20 mars 2009

"Jag har visst beställt en öl"Johanna gaddade sig på Salong Betong idag. Jag följde med och fick mig en härlig testosteronupplevelse, OBS har bara bra saker att säga om allt detta. Gadden blev fantastisk men har skuggorna kvar. Tror kanske Sebbe är den gulligaste killen vi träffat, Jompi och jag är rörande överrens. Suverän tatuerare också.

Ikväll kom jag på att jag nästan var klar med min uppsats och nu ska jag unna mig med middag hos Joey och sen fezt på skolan. Obs är bara på skolan jämt. Sen Festa med killar på Spyan där johanna och casandra och annat löst folk har fest. Loso och AlessDj kommer ikväll också. Hemskt kul. Eftersom lorentz numera är känd lil' rapper träffar ja inte honom så ofta, eller det kanske mer beror på en kombination av det, att jag är en upptagen kvinna och att han är 17... Taggad på att lorre ska fylla 18- DÅ ska han få beställa en till. Häromdan hetsade jag honom och sa; du har aldrig köpt en öl i hela ditt liv, vi bjuder ju alltid dig. "Jag har visst köpt en öl" svarade lil Broso klagande, men insåg snabbt hur rätt jag hade. Men i sommar händer det.

Obs joey o jag lyssnar på mariah remixer. Fy fan vad bra hon är. Extremt nerköp att gifta sig med Nick Cannon. Synd att ODB dog, ni fattar att dom va ihop innan va? Kom igen, alla visste.
Heartbreaker e min bästa låt. När R fyllde 25 gav jag förutom ett riktigt present bort dansen i den här låten till henne. Hon blev glad. Remixen är lika fet, videon också:

Imorn spelar fille på Lejonbaren med Calle. Då kör vi Bailys det vet ni, Maja du vet.


torsdag 19 mars 2009

Kakan jobbar snett på uppsats.


Hej bloggen.
Hur känner du inför att skriva min uppsats om craftivism, feministisk konsthistoria och allt annat skit jag är inne på? Alltså jag spyr på min uppsats. Vomerar. Upp allt kaffe jag druckit. Jag har efter 5 försök fått tag i ett par hörlurar på denna crappy school o nu lyssnar ja på taros P3 street. eller vad lyssnar jag på? Livet är nuförtiden bara infärgad porslin, krackelerad 1020-glasyr som egentligen är 1280. FATTA! Sen är det san fran hate crime och bränt hår, en väst som inte vill sig och denna jävla uppsats. thinking through craft, jo det tror jag det Glenn Adamson. Hur fan ska detta sluta? Jag brukar vara ruskigt övertygad om att det kommer gå så jävla bra, men nu undrar jag. Imorn ska jag skita i allt och jobba rakt med baby Joye Friedman. Konstfack sen kanske Festa med killar. eller festa med killar. Eh nej jag festar med tjejer.

Äh fan vad deppigt. Men jag har fått en kul spelning med Livets Hårda Skola, i Göteborg på en festivalinvigning, nu kör vi, tillsammans med JD från le Tigre. Hon ska spela med sitt andra band MEN också. Ja det blir kul. En annan sak som kommer bli vansinnigt är ju Locashpremiären 8e april. var uppe på kontoret idag och kollade vinjetten. Herre gud.

Jag kryddar med en bild. En gammal en.

torsdag 12 mars 2009

Big ballin is my hobby!

Eller? Assa jag e sa varm. det e typ 35 grader här och nej jag ska väl inte klaga men du har väl ingen kandidatuppsats som gnager dig i ditt ass? Det gar bra, vi har kul, ibland aningen ikoncentrerat, jag kan ta pa mig det, eller skylla pa John Strand- filmfotograf- LIDELSE. Även älskvärd.

Okej igar sag jag en sjukt bra film, JUICE med bla Tupac och Queen Latifa. Assa jag har aldrig tyckt att Tupac va en grann grabb, men i denna filmen, lod have mercy on me, I was blind now I can see. JOBBA RAKT med den stilen grabben (eller R.I.P.). Kan inte alla killar se ut sa? Eller alla tjejer for den delen? Enormt stilsakert, hela ganget var som tagna ue ett modemagasin,fast anda IRL. Ah... fantastiska unga pojkar, var tog ni vägen? Tupac, sa himla död. Ibland tänker jag; är jag ledsen för det? Men det e jag inte. Assa inga värderingar, ba kom fram till det.
Smakprov, spansk text for att krydda mitt exotiska liv pa Gran Canaria (obz ej exotiskt, fast jo anda. Väldigt konstigt iaf):söndag 8 mars 2009

Dyr stil.

Idag är det internationella kvinnodagen och jag sitter på ett finskt café och försöker skriva uppsats. Lesbisk konst, det går trögt. Men jag lyssnar på De La och mår fint. Chattar med Roxy och Robin så det blir aldrig tråkigt. Robin har faktiskt bott här nere på Playa del Ingles i typ 3.5 månad, ingen förstår varför, han själv skyller på att han va kid och knappt torr bakom öronen. Jag tror annat. Solen skiner och jag får absolut som vanligt inte bli brun. Fatta att komma hem och ha fått lite fräknar, inget annat. Nej nej.
Igår badade jag i en iskall pool i en timma, allt för Locash 3 men lite färg får jag inte. Men denna säsongen blir så sjukt bra att inget längre spelar nån roll. Säsong 1 var ett experiment, säsong 2 ett experiment om 2an kunde överträffa 1an. 3an är nåt helt annat, det sjukaste som gjorts, våra karaktärer är utvecklade och vi har några andra roller. HJ är så bra att det gör ont. Improvisation har fått ett nytt ansikte, eller en ny kropp kanske stämmer bättre. I speedos.
OBS lite nya bilder. Kakan har fotat. På min crappy mobil som jag råkat krossa. Rosanna och Lisen på Zoo.
HJ, extremt dyr stil.

John Strand, filmfotograf.

Bergwall 4-ever

Taggad på norska!

Internationella tursikyrkan.


Ja, sjung med oss!


Hotellerummet. Kaos.

Dyr stunt.

Ingen av oss har ett jobb.

Här bor vi.

Feministisk konsthistoria + Bobito= Kakan


Säsong 3 baby.

Panik på Arlanda. MAX låg innaför gaten.


lördag 7 mars 2009

obs forresten:

Kanye fortsatter med Broder Daniel modet, kid, get yr razer blade:


Jesus loves yr soul, mine too.Ric Hard, Tobbe, paul och Sandy, jobbigt vid poolbaren.

John Strand, fotograf.

Sandra producent och Nicke fotograf. Extremt dyr stil.

Kakan och Tobbe, Locash s.3 pa Gran canaria vannen.


Dyr stil. Storst i stan.

HJ och Markus

Mode.

Babyman, Vidrio o kakan.


Nicke Johansson, timelaps dygnet runt, helsst.
alla foto av Nicke Johansson, en av vara eminenta fotografer pa Locash.


Jag ar pa Gran Canaria. jag var i Internationella turistkyrkan i onsdag och sjong gospel. herre gud vad tagga djjag var. jag var ocksa den enda under 55 i kyrkan. I psalmhaftet fanns manga av mina gamla favoriter, bla "when the saints go marching in". det basta basta va nar jag fick onska en lat och valde: "Down by the riverside". Shit vad jag klamde i.Men en sak som inte e kul med kyrkan e att dom alltid sjunger sa hogt, det e liksom inte anpassat kanner jag, antingen ar det riktigt vassa sangerskor som kan ta hoga toner eller man med djupa roster. Jag ville sta upp o sjunga for glatta livet men jag fick hejda mig o va svensk o sitta ner. jag hade tom klatt upp mig i mina hogklackat o i orhangen. Jag alskar Gud. men hon som predikade va lite fel ute, sa inte dte till henne men blev anda lite sur. Sluta prata om att dom som tror kommer fa forlatelse, alla kommer fa det, eller inte ALLA men de flesta. Religionerna maste sluta med skuldbelaggning, dete ju bara skitsnack.

Ar for ovrogt EXTREMT taggad pa att Lorreoch martin slappt sitt album, och har nerifran Gran canaria verkar det ha gatt ganska bra; aftonbladet 4/5. Young Mac och jag gor en fet holla for er killar, jag e nastan stolt till tarar, ni e sa javla bra!!!!!

Obs. Har sett lite filmer har nere for att slappna av efter allt hets pa inspelniingarna pa dagarna. Hustle and flow. jaha, varfoor har alla hypat den? eller ar det bara trakiga hiphopkillar utan nan slags genusanalys eller analys overhuvudtaget. jag ar garna en sur feministfitta. Tjejerna gjorde saklart filmer. D Jay va samst pa att rappa. Nej fy fan. Riktigt lack. han ba; ja maste verkligen tvinga min basta tjejpolare att suga 60-ariga man gamla ackliga kuk, men jag gor det bara for att jag MASTE, assa tror du JAG har det sa javla enkelt. nej lilla van.

MEN... sen igar sag jag the Reader. jag har fan ont i huden efter all gashud jag utsattes for. HERRE GUD. Se den se den. Den och Milk ar mina basta filmer hittills i ar. Film assa. livet.