onsdag 26 november 2008

man ba; 10 000 kr!

gud älskar kakan

Idag har jag jobbat asså. Kollade ugnen, den stod på 780 grader, bara att kolla och konstatera den långsamma nergången var extremt jobbigt. sen skulle Aless bjuda mig på lunch, då hade hon tappat sitt kort för tredje gången på kanske en månad så då fick mamma kakan bjuda såklart. gör det iof gärna när det kommer till Aless för hon e så bra. Vidare jobbade jag loss i ett seminarierum på skolan och riggade ett set till min film. Elin kom och vi spelade in filmen på kanske 15 minuter och städade i 45. luktade dåligt när vi gick men jag låtsades som nuthin.





jaja, sen åkte ja till stan och avverkade 600 spänn på en timme, hookade up med Fille o gick på min kommande professors vernissage på konst-ig. Zandra Ahl heter hon, fantastisk kvinna. Hon har tillsammans med Päivi Ernkvist varit redaktör för en löjligt intressant bok som släpptes idag; Formhantversk, fortsättningsboken, praktik och reflektion. Vi konsthantverksnördar jublar och gråter blod av lycka. Till råga på allt var boken gratis idag på vernissaget.





Efter vernissaget åt Fille o jag missag hos Tindra, efter att jag gått fram och tillbaks till Telefonplan 3 ggr pga Babymans tågkort, sen myste vi o kollade på bonde söker fru som jag e rätt taggad på, men pallar ej följa. Jag har blivit misspepp på TV, min största avslappning sen jag gick i trean typ. Man bra drog hem från skolan och kollade på Paradice Beach och Fresh Prince. Nu e jag i skolan dygnet runt, sen på facebook. Åh gud jag erkände, fan vad stort.





Väl hemma hittade jag ett tråkigt brev från SEB, tunt= inget viktigt. Men när jag öppnade ville dom så gärna meddela att jag fått beviljat 10 000 spänn i stipendie till min studieresa till USA!





Livet älskar Kakan!

tisdag 25 november 2008

the wackness- ja wack-eller ganska iaf.



man ba; behållningen på hela filmen typ förutom soundtracket som redan är så omskrivet att det blir ointressant. Orka fler filmen om manlig vänskap. Okej, orka fler filmer om heterosexuell kärlek men det va iaf lite mysigt.
Det enda jag tänker på är R och USA.
man ba bästa videon. Snart kommer nästa, lite mer utökad.

Allt är fixat.

Gud, hör min bön. Det händer så mkt roliga saker nu, liksom mycket roliga och viktiga och upplevelserika händelser. Precis nu va ja tex tvungen att ringa SAS och beställa 1. vegetarisk mat till dit och hemvägen och 2. köpa en biljett mellan San Diego och San Francisco. Man ba, jobbiga samtal, älska livet. Roligt även att Paca, Joe och jag ska bo, inte I San Diego utan i Cardiff By the Sea, typ hej golfparadis, kanske massa stränder och upper middleclass heterosexuella par. Myyyysigt. Mitt mål e ju Tijuana men Joe vill inte åka dit. Risken e ju extremt hög att jag flippar ut på amerikanska ungdomar som e där på semester och köper prostituerade och är äckliga och borde brinna i helvetet, kanske slår en flaska i huvudet på nån som heter kanske tex steve eller kevin (gud förbjude). Men då får ja inte åka vidare till San Fran och göra seriös forskning så ja låter bli. Ja får fan hålla mig i skinnet.


Iaf så har jag pratat med Cleo som lovat att visa mig och Lotta livet i SanFran och ta mig till lesbianer som jag ska intervjua i massor. Ge mig flyt! Ge mig öven ett stipendie så ja kan leva i USA. Jag har inga pengar bara dreams just nu.

Drömmen inkluderar inte detta helvetesväder. Where you at växthuseffekten? Asså just nu skiter ja i allas barn och barnbarn som kommer drabbas, men jag är inte intresserad av snö. Folk ba; vackert! Eh nej. Livet inkluderar kanske tre par långkalsonger, fula varma skor och fula mössor. Älskar tanken på att ja snart ska vara FEM veckor i California och älska livet och vädret. Det har typ snöat en gång i San Fran de senaste 100 åren så självklart kommer det göra det när jag kommer dit. Bitter nej, jag älskar livet. Lifelover.






Babyman I love you
.

söndag 23 november 2008

man ba; NORMALT!

kl är 3 på natten och ett okänt nummer ringer.
Ja ba; Ja?
En ivrig röst; shooo bre det e Loso.
Man ba normalt att ringa för att snicksnacka lite kl 3 på natten. Som tur (ehhh not) va ja på skolan och missade livet så det va lungt. och Lorentz är ju sjukt gölli. Och till råga på allt fick jag fanlove av två koola brudar Sharon och Ami. Asså Lorentz har så många koola tjejer runt sig. Rebecka, AlessDj är bara två i raden. Kakan, what a gurl. Och dte kommer bli mycket Loso och Kakan framöver tror jag!

Nu kommer Rozy LOVE!

lördag 22 november 2008

Missade transdagen men fick Vik på frukost.




idag:



hej jag e typ 12 och är så himla myyysig + helylle därför va min tjeja otrogen mot mig med thugen Kanye klart vad trodde du Chriz Brun.


Can't wear skinny jeans cus my AZZ don't fit!

hej malaysia jag tänker på dig.
Vad fan lider spybar av? Lorentz kom alltså inte in fast han skulle köra. Ja då är det ju seriösa problem i membranet.


Men Karin och Kakans fredagsbar var lyckat. Ljudet var inte lyckat efter kl 21 cirka. Nej då gick basen inte längre igång. Men vi körde ändå. Young Jazz kom och hälsade på och det va fint för vi har inte setts sen Uppsala Mayhem. Hela familjen Locash va där och jobbade loss. Hj kan alla låtar utantill. Tobbe kan dansa. Singalong och Loso va där och Loso spelade alla sina låtar, även detta va mayhem. Vik slick no dick va där, Maya Lou Sambou va där, Michelle va där, bakis och sliten men ändå vid gott mod. Inte så konstigt kanske. Vi kör på fredag igen. Då kommer Maya Lourenco spela skivor och förhoppningsvis får vi höra en sober blanding av hiphop/funk/technHOE och annat dansant.


Nu ska ja sova och jag saknar ROZY!

torsdag 20 november 2008

Tribute på söndag till Mariah Carey

På söndag gör Hj, Marksu och Kakan den största tributen till Mariah Carey ever seen. Snart available hos dig baby, oroa dig inte. Tänker inte ens nämna de lesbiska "ryktena"...

onsdag 19 november 2008

Förresten

come holla at yr gurl


Vad lider du av?

Jag känner ofta att frågan är vedertagen, för folk lider ju av saker till höger och vänster. Och ja, frågan får gärna ställas på skånska. Men vad fan lider thomas quick av, på riktigt? Ja, split personality förmodligen, men nu får han väl bruka allvar. Han ba; nej förresten, ja har inte gjort det. Jag ångrar mina erkännande. Men vilka ska han välja, han har ju erkänt ca 20 mord, ska han höfta loss vilka han inte gjort slut på? Asså alla dessa närstående, hur orkar dom. Åh alla dessa härliga män som förstör livet för världen.


Igår va Vikz o jag och såg Baader-Mainhof komplexet. Herre. Vi satt och höll andan i några timmar och njöt. Trots filmens många brister, ja denna ständiga sexualiseringen av kvinnorna och bristerna på politiska motiv va den fantastisk. Ulrike, fan vad fantastisk du var. Andres Baader, du va faktiskt inte skitkool. Sorry.


En annan film jag taggar enormt mycket på är Twilight. Men namnet, sådär bra. Visst fanns det en film som hete Twilight Zone för typ massa år sen? Men iaf, hypen från min sida beror såklart inte på namnet, eller ens handlinegn, jag e bara löjligt taggad på Kristen Stewart. Ända sen hon spelade Jodie Fosters dotter i Panic Room har jag varit helt såld. Jag visste att hon skulle kicka den i framtiden. Sen dök hon upp en snabbis i Into the wild och va helt stunning men inte så kool. Lide sval liksom, "hej jag är på väg att bli en kvinna" och blev kär i den där hitta-sig-själv-medelklass-killen. Gud asså hon MÅSTE va lesbisk, ja känner det på min gaydar ända hit till Telefonplan. Hon e så jävla bra. Tack Gud för att hon gör film. Tjejen har varit med i en film som heter The Cake Eaters... Ja, jag säger inte mer, ni fattar ju. Hon e så jävla bra.





En annan som måste få frågan, vad lider du av här den här personen (johan) som skickade ett härligt mms häromdan:


Man ba; stor manlig plånbok. Men Johan har iaf lovat att bjuda mig på den när jag kommer till Göteborg nästa gång. Jag kontrade med att erbjuda en falafel.

söndag 16 november 2008

man ba, nej.

Har spenderat kvällen med Fille som bjudit mig på äkta mat och film och godis, ej att förglömma; MUST. Måste älska must. Tack Poppa.
Johanna tjatade om att få gå på Vassa hela dan (inte) så ja drog dit na. Rebecca va på secret war hemma i malmö och såg den där tönten Max jobba igen. Beware sexist tönt.

Baby Rozy med Mimmi R.I.P.

Irika va här i helgen och det var ju en behållning utan dess like. Det va risotto och även losskaosande på Konstfack, Zelam, Nette och Maja. Prrrrr. men INGEN rn'b. Kakans och Karins bar fredagskväll vid hästen gick bra, fortsätter vi så här blir ja miljonär. Och om jag fortsätter slarva bort mitt visakort i klädmassorna på golvet och sen spärra det så ja inte kan göra av med pengar kommer ja make it rain löjligt snart. Men det enda jag behöver få det att regna på är min drygt månadslånga USAvistelse. Hej San Diego ta syra i öknen på julafton. Sen San Fran en månad för seriös forskning och fieldstudies. Älskar mig själv när jag jobbar rakt.

Igår tog det tio minuter för Lorre att gå upp för en liten liten trappa på Berns. Han hann även skicka tre sms och berätta hur trångt det va. Förstår inte hur men han lyckas med allt. Löftet om att han skulle tigga cigg av Rozy tog 4 sekunder att infria. Rozy sprang med superplatå, jag linkade ikapp i sneakers, fortfarande öm efter GOODLIFEs äventyr. Martina och Theres hade eldig diskussion om dryga typer o ja kunde inget annat än bara sätta mig ner och älska situationen. Birre rökte bort sin sjal och Aless jobbade loss som vanligt. Men Berns asså, ja ba, nej. Nu får det va nog. Jag måste hitta hem till kanske Wännerkompaniet i Gubbis eller nåt ställe. Gula Blend, kareoke och all that.

Tack Flipmode för maten och kärleken och all förståels.





Jag vill åka till Skåne.

lördag 15 november 2008

Mimmi R.I.P.

När jag kom hem ikväll skuttade Heddie till mig som vanligt med Mimmi låg kvar i sitt hus. Hon var så död och stel och det var så hemskt. Då fick jag ringa Rozy för det var hennes bästa marsvin. Fy döden du är helt värdelös som koncept, för att citera A-L.

R.I.P. Mimmi

/Kakan och Rozy

tisdag 11 november 2008

hej gud


Hej kära gud.

Inatt sov jag ingenting. jag låg och tänkte på viktiga saker t ex döden, håret, min Orreforspresentation, T.I., Goodlife, en dans, svett och tårar, en svettig klänning och kärlek. Jag kom inte fram till så mycket, fast jag började ju längta och blev också mer nervös för presentationen men det gick bra. Jag låg även och tänkte lite på min högra och vänstra vad. I onsdags på Burns trillade jag där i mitten mellan dansgolvet och baren, vid sofforna. Vissa hade nog kallat the för en lounge men jag har fan inte mage att göra det. Där kom jag hoppandes, lycklig över vad livet erbjöd och snubblade rakt ner. nej ingen hjälpte mig. Sen trillade jag från ett av alla de blöta borden jag dansade på på Goodlife. Jag vill även tillägga att det inte var jag som gjorde sönder alla glas, kanske två men jag såg nån duda som gick lös på sin kola och kastade ner allt som kom i hennes väg. Jag tar inget ansvar. eventuellt kan mitt azz kommit åt ett och annat men inget jag vet om. Jo, där stod ja och trodde ja ruled he world och halkade, fläkte upp vaden och knockade en kille i huvudet samtidigt. dansade på och vaknade med ett blåmärke som täckte hela vaden. fy fan pain. T-pain. Bara att han e född 85 liksom. Sjukt ungt, ser dessutom ut som 45. Och T.I. ser ut som 12. Var är balansen? Birre berättade att hon brukar bli leggad när hon köper cigg, när hennes 4.5 åriga dotter är med. Roligt att hon brukar skällda ut den som frågar och avslutar med att skrika; PERV! Bra där Birre.


Undrar just var dom där mingelbiderna håller hus? Tror några hipsterkillar fotade också. Dom kanske en ska leta upp.



Hejdå GUD! I love you.

you got class baby!

söndag 9 november 2008

GOODLIFE!

Slå dina händer i luften! Herre vilken paudy igår på Goodlife. Ja minns i dimman hur jag tittade på Alex och verkligen kände att jag älskade honom när han spelade I can't believe it, och jobbade sönder soffor och bord. Sjukt gött med en klubb som är gratis och typ inte har nåt VIP-system. Eller vad vet jag?! Massa bra gurls och några roliga killar bla Martin och min kära producent Ball-x som alltid kör loss med dansen. Eftetråt brukar han få mycket skit på kontoret men han e TRUE och kör sin egen grej... Själv raggade jag stenhårt på en löjligt snygg tjej. Jag fick ragga i säkert 2 timmar innan vi hånglade. Jävligt hard to get men absolut worth waiting for. Kvällen fångades med Majas kamera som numera är söndersupen men nog har några fantastiska bilder på svettfesten uppe på borden. En som absolut led av nånting var ju mingelfotografen eller vad hon titulerar sig som. Asså var ja än var såg ja henne jobba på mig. Sen slog det mig att det var samma kvinna som hauntade mig i somras på Trädgårn, kvinnan hade ingen gräns. Tror nog hon tog 100 bilder på mig och till slut tyckte Young Mac (brorsa till young berg) att vi (LVL) skulle börja ta royalty. Kul för henne att hon hittade mig igen. Fast med mitt azz, vem kan blaima henne...

Stackars Flip-mode va hemma och va dålli. Han får skylla sig själv när han går ut 5 dagar i veckan och väljer att inte följa med mig ut på onsdagen. Men snart ska jag hem och mysa med honom i hans nya lägenhet. Mamma.

Jag är i skolan och dricker vin. AlessDj och Birre Blomma jobbar på banankaka i Hagsätra. Jag har sett några obskyra bilder på damerna på Birres blogg. Tänkte fråga vad hon led av men det behövs inte. Nu kör vi.

onsdag 5 november 2008

GÖTT!

Obama obama obama obama. Jag började liksom gråta imorse i min ensamhet när jag satte på tv'n och fick reda på att Obama är the fuckin president. Det är sjukt. Det är sjukt gött. Okej han är inte helt hundra men det e BIG ändå.
Nåt annat som va BIG va Mos Def igår. Alla tjatar om Nas men Mos asså. Ta mig i din famn.

Sista avsnittet för säsong 2 och nu med en superfet houselåt med Adrian Lux ft Kakan och Tobbe. It's all real.

http://www.playahead.se/ztv/ztv_video.aspx?videoid=jtpYAg79w

söndag 2 november 2008

Fresh Kid


Lorre har gjort mig till Fresh Kid. Han är tio år yngre än mig men jag älskar livet. Jag är lite som Ellen Degeneres tycker han. Han är lite som Kanye, eller Lil Wayne är lite som Lorentz. Ingen vet.
Söndag ont i alla njurar och skolan super upp mig. Möte på La Vida Locash jag vill gå hem och sova kanske kolla en film. Igår såg eka rozy o jag An American Crime. Se för fan inte den. Ja den va bra och så men fruktansvärd, och för att giotta sig lite mer i skiten va den såklart based on a true story. Min enda fråga blir som vnligt; vad lider folk av? Ellen Page var iaf lysande, men fy fan va vidrigt. Så vi gick snabbt över till Melinda & Melinda, gjord av psyket Woody Allen. Såg Vicky Cristina Barcelona häromveckan vilket var ett stort skämt. Rebecca johanna anna o ja satt och skrattade högt. En tjej böjde sig över till mig och sa; tyst! Sa du tyst? frågade jag, men då skönk hon allt djupare ihop i sin gossiga biostol och skämdes. sär. Woody Allen lider ju av ngt odifinierbart, t ex gifta han sig med sitt barn. Ja adoptivbarn men det e väl ändå samma sak! Dom har barn ihop nu. Förklara verkligheten för den ungen liksom. Well kiddo, your dad is also your grandpa. Livet asså.

lördag 1 november 2008

BIG UP!

Asså Göran Kling aka King aka Bling. Killen o ja talade om att inte va 20 länge, men ändå försöka hänga med me ungdomarna. Göran va ute i veckan o kom hem sjukt sent. Vaknade 4 på eftermiddagen och gick o köpte en pizza, gick och la sig, vaknade och köpte en pizza till. Big up! Med sånna folk i min närhet behöver jag aldrig oroa mig, så jävla fint och ärligt mot sig själv.





holla.


För övrigt, vad lider Beyonce av? Jaja om du va en kille liksom, det e mycket en skulle gjort då. men till råga på allt; videon?! Gurl please. Snut? Det e bara för att hon ska få ha dom där tighta byxorna på sig och få gripa den där thugen i affären. Jag känner mig sjukt besviken. Bra ögonbryn iaf. Men dte räcker inte. Hon är ju på toppen och så gör hon en sån här grej, och när Ciara gjorde det så jävla bra borde hon anstränga sig ännu mer. Jag undrar om hon kommer med den är balladen som ska föreställa lite eftetänksam för att hon ska ha boarn? Undrar om Nas och Kelis ska ha barn nån gång. Hoppas inte. Det e kul med barn och så, men du vet, det får finnas nån gräns. Och nu finns det p-stavar för män men det e ju ingen som vågar använda det. Inga snubbar alltså. Själv har kvinnor fuckat sina hormoner on daily bases sen the pill kom till världen på typ 50-talet, men det är ju bara en del av det härliga patriarkatet vi lever i. Lite skit får vi fan ta.



ciara jag vill ligga med dig.


janelle I love you