fredag 27 februari 2009

Annie. Aless.
I alla svåra tider tar jag till Annie, kanske lite Emmylou, definitivt Prince och Steve Earl. Det är en mycket svår tid nu. Men Annie, Fy fan vad olycklig hon har varit. OBS, hon va kär i Dave Stewart i alla dessa år, när han var i ihop med Siobhan Fahey i Bananarama. Obs dom gifte sig tom. ÅNGEST. Förstå att alltid umgås med honom dygnet runt, spela ihop, skriva ihop och vara bästa vänner, obs detalj, var kär hela tiden. Alltså jag har tänkt sjukt mycket på detta och undrade om han visste om det. Knivigt läge, vad ska han säga liksom? Ok Walking on broken glass, dänga tänker en ju, men lyssna och lär: Since you've abandoned me My whole life has crashed Won't you pick the pieces up 'Cause it feels just like I'm walking on broken glass.
Jo precis. Men alla bara dansar vidare och tar en shot kanske en Fernet. Jag gör ju likadant såklart.

Min bästa låt är Pavement Cracks från skivan Bare. Jag fick den skivan (eller tjatade till mig den) från en tjeja jag va ihop med länge. När det tog slut tog ångesten i Rågsved över, Rågsvedspaniken aven kallad. Repeat repeat. hur fan orkar man? Men den blir gladare på slutet. "I've would have done anything, for happyness to bring". Men det e ju det som är problemet.
Ok, mina grannar. Jag försöker jobba nu ikväll. Ok klockan är 23 och det är fredag men jag måste jobba. Men mina grannar, den ena lider mer än den andra. Ok till höger jag tex en pensionerad/sjukskriven karl som har den sjukaste hostan i kvinnominne, min diagnos är kol. Ok, stackare tänker jag, men när jag efter ett tag i denna lya förstod att han är ute på balkongen minst 4 ggr i timmen för att RÖKA då finner jag ingen sympati för honom. OBS det värsta är att han är lide otrevlig, när jag tex är ute på balkongen och pysslar lite och han också är ute, då backar han in sakta med ryggen in i lägenheten så bara ciggen sticker ut, för att låtsas som att han inte är där... Palla! Asså jag har inte gjort honom nåt. Så nu tycker jag att det e lika gott att han hostar sönder lungorna. (obs tycker ej detta, för jag tror på gud och karma, it will hit me in the ass eventually).

Under då, där bor en kille som ja tyckte så ganska kool ut. Ok inte kool, det ska till extremt mycket för att jag ska tycka en kille ser kool ut, men jag trodde iaf han va lite hiphop. Men nej, detta e killen som fått flippen och har köpt kanske 4 nya instrument. Han jobbar paralellt på gitarr, bas, synt och vänta...: blockflöjt. Jag vet nämligen hur blockflöjt låter för jag spelade det när jag va kid. Tjatade till mig en kurs av mina föräldrar, övade aldrig, pratade alltid på lektionerna och blev utslängd. När jag ville fortsätta på kommunala musikskolan tyckte läraren inte att det var lämpligt. Eh whot? Iaf, killen har väl nån hashpsykos eller nåt och har fått dille på instrument, för det e tydligt att han ej spelat tidigare. Men han betar succesivt av dom, en och en, men bättre blir han inte. Maya min sambo och jag brukar sitta och va musikfascister och skratta åt honom. OBS nu går kolmannen ut på balkongen igen. OBS LIVEBLOGG!!! Haha. vad är en liveblogg? Måste det inte va video. Vaddå allt e ju live.

Ok AlessDj. Hon fyllde 19 i onsdags och jag har nog aldrig varit med om att nån är så glad över att fylla just 19. Vi hade en kaosförfest hos Birz & Jamima. Aless hade redan dagen innan bestämt att hon skulle bli medvetslös på sin födelsedag, men där gick mamma in och köpte mat och tvångsmatade (obs är tydligen bra på ALLT med tvång...) henne för att grunda. Fast hon blev full ändå. Tur att Heli va där så jag hade nån att va vuxen med. Heli är f.ö. den nästan koolaste jag vet. Du fattar INTE.


måndag 23 februari 2009

ghost ride

Obs älskar nya människor i livet. Idag har jag lärt mig nästan allt om ghost ridin' i Bay Area. Jag gråter blod för att jag inte visste när jag var där. Fatta hur det hade passat mig. Men har nu blivit lovad stulen bil plus konstfacks parkering. Vi ba kör.

På lörday ska Yo Majesty spela på Debaser. jag kommer förmodligen somna av utmattning då men jag har fan peppat i månader nu! Kommer dö av lycka. Dö. Alla ska vi dö nångång. Dagen innan Gran Canaria. Det vore iof synd.


livets stilla gång.

Jag håller aldrig helg, livet löper stilla vidare sin jämna gång utan att jag reagerar. Skolan 7 dagar i veckan, kanske lite Locash. Försummar mina vänner plus mig själv, förutom Joey som jag sover hos 3 ggr i veckan. Balansen Kakan! Men i lördags var det fezt på skolan (såklart på skolan) och det va skitkul, ba skitbra stämning och gött och nytt folk. Obs beef i dj-båset som krydda plus massor med snö och 40 minuter ångest på Spyan. Kan säga att mina mixningar fick ta stryk av en fylla plus att jag helt ogenerat tyckte dte va en bra idé att spela denna låten: (obs skam)

lördag 21 februari 2009

liv.

Eftersom jag inte hittar min laddare till min mp3-spelare som har varit borta i kanske 4 månader så får ja ha lite musik på min telefon. obs det får plats kanske 6 låtar. så dom lyssnar jag på hela dágarna, plus hela min verkstad måste lyssna med eftersom jag inte hittar min handsfree orka köpa ny liksom. det här är mina låtar:Obs dom ba; vi "utvecklar" videon:Välkommen till hjärtekross.

Ja. jag är hjärtekrossad och har varit det sen i april. Jag undrar om det någonsin går över. Krossen har ju sina nyanser men de är svåra att se, helger absolut lättare. Men ja känner mig som ett sär och ännu värre halv. Men Kanye har det inte heller lätt, killen måste ha gått i löjligt mycket terapi med tanke på närheten till sina känslor. Han är ju 2000-talets Broder Daniel. Nu sitter kidsen och skär sig till Welcome to Heartbreak och klär sig i färgglada tees istället för att cover it up med svart kajal. Jag kör på kajalen. Orka va 14 igen.

Så om du vill känna smärta igen och igen och inte låtsas om att livet är lätt och leva, samt få en någorlunda gratis LSD-tripp på dryga 4 minuter, ba kör:

torsdag 19 februari 2009

Rider runt på en kamel i öknen.


kammen.

OBZ det här är Kakan.


Jag är för det första orolig för att Farnaz vill bo i Tenderloin när hon kommer till San Francisco. Ej bra område Farnaz. Det var där folk helt ogenerat röker crack i kombination med att kommentera (också detta löjligt ogenerat) mitt ass. Det kan iof va en treat. Men jag tänker inte låta detta hända. Plus you don't wanna be var Valerie va. Lord knows att hennes liv var missär från början till det korta, dock utdraga slutet. Fan, Valerie. Jag älskar dig. En av mina första gaddningar jag gjorde var på min vän Zam, det står Valierie Solanas R.I.P. Farnaz jag är bara orolig¨, jag vill att du ska ha det gott. Så försök att flytta in i the Mission och njut av det ganska trygga hipsterlivet, I know I would. Läs även Valencia (obs en gata i the Mission) av Michelle Tea. Intervjuade henne till min arbete och hon är koolaste tjejen, plus författare plus konstnär plus inkl allt som alla sjuka multitalanted folks är i den staden.
Ok. Idag har jag hängt med en bibliotekarie på tjack utan överdrift. Hon ursäktade sig för att hon var så sur och jag började skratta, typiskt ej bra student. Vi lörde oss sökord och sånt jag ej orkar lyssna på. Det känns som jag har fuskat mig igenom skolan. Alltså inte bara Konstfack utan hela skoltiden. Ändå går det ju hemskt bra. Idag tex ringde Fonus (jag vet, ej OK) och sa; JA Kakan vi vill sponsra dig. Tack.
Aless och Loso va här och vi skrev en låt, den blev fantastisk. Lorre har mer damp än jag, alltså alla mina 27 levnadsår ihop. Men han är fantastic.

tisdag 17 februari 2009

what goes around comes around!


måndag 16 februari 2009

"Vi gör det för att bli kända"

Orka Konstfacksdebatten. Om människor visste hur tråkiga och intetsägande många av eleverna på skolan är skulle de jubla och tacka Anna Odell och NUG. Pang på, bra jobbat! Vad lider folk av? Ska vi göra konst som endast är skönt för ögat? Jantelagen sticker mig i ögat.
Tyst. Ja, det är svart eller vitt.

Men roligast är detta. Youtube är en guldgruva ibland. Förstår hur mycket jag har skrattat och älskat detta. Gud så komplicerade känslor, fast mest love såklart.

söndag 15 februari 2009

No panties coming off, my love is gonna cost.

Jag sparkade ut Filip, men det var kärlek. Maya har spillt ut min dyra Sephora ögonskugga på hela badrumsgolvet så det fanns inga alternativ, se ovan.

Joey CallobHOEs Nette ethel alla fina.

Nu är Irika trött hemma kaos. Facebookchatten är ett underverk, som om att en aldrig får nog.
Vi får aldrig nog därför ska vi göra en sommarturné.
lördag 14 februari 2009

Lörday


Vaknar upp en lördag som denna och är bakis, från i torsdags. Error. Skyller allt på CollabHOEs och Kocky. Herre gud vilket gott humör David va på, det va verkligen en treat. Tror f.ö. att alla tjejer blev kära i honom den kvällen på Spyan. Det är för att han bla har den nya frisyren. Asså den "nya". En annan treat var Filip, direkt influgen från London aka har faktiskt flyttat hem. Till Lund, error. En annan treat var att jag blev kallad lesbisk ca 50 ggr den kvällen, av samma person. Please repeat liksom. Jag ba, va? Vad har du fått det ifrån haha.


Klockan är för mycket jag borde varit i skolan för många timmar sen. Utöver detta ska jag läsa manus massor massor, vi åker som sagt till GC om två veckor. Men innan dess hinner jag se Yo Majesty på Debaser. åh treat. Innan dess hinner Alex och jag hänga på kontoret och "jobba":

obs det står JUICY på det jämförelsevist lilla klistermärket. Lönt.


Okej, jag har tjatat på sjuk mycket på Maya min sambHOE tillika väninna att ta ner sin Chris Brun affisch från hennes dörr, men hon vägrar. Ja ba okej, vi har haft diskussionen och den leder väl ingen vart med tankte på att både jag och Maya lyssnat på hiphop aka RAP hela våra unga liv, finns ingen ursäkt. Tupac var rapist, Biggie en hora och bara faktumet att jag mer än gärna njuter av R kelly's Ignition Remix och feelin on yo booty tillsammans med ett glas rött (obs skämt) gör att alla argument dör en stillsam aidsdöd. Fan. Men Chris är död i mina ögon, tills nästa gång jag är full iaf. Dålig karma vill ej prata om detta längre.

För övrigt hade Aless Dj och jag telepati idag. Starkt. Starkt känsla.

fredag 13 februari 2009

malme.


malmö. I love you.
Jaha. Helgen, helt vanligt normalt inga konstigheter ska jag va i skolan, sätta en ugn, bränna lite plasthår, gjuta mer hår, köpa 4 oasis. osv. På måndag ska jag ringa Fonus och idag ringde en präst från Göteborg, helt normalt liv, helt normalt.
okej, vi ba kör. Oändlig kärlek plus bästa bilresan ever:

syntax error

Lidelse. Spy Bar Collabo Kocky var en skön lidelse. Alex kom o bjöd på en drink. Lagom va bra, Nette va pang på. Mjau lyckorus av JR och Irika.Två bilder från Slick.

onsdag 11 februari 2009

måndag 9 februari 2009

Mamma e så sjuk.Hej gud.

Förra helgen spelade jag på Bauer. KärleksJohan alltså, that's a treat. Gotta love him. Denna helgen blev som sagt aningen svettigare, mycket bara överkroppar.
Idag chattade jag med min pappa. Då påstod han att jag inte lät sjuk på rösten (...). Sen ringde han för att tycka synd om mig, och frågade om min sjukdom var ett efterspel från helgens bravader? Nej svaradejag bestämt. Och trodde mig själv. Sen när jag tänkte efter så har han såklart rätt. Vad e grejen att päron alltid har rätt med sånt. Mamma va alltid på mig när ja va kid och sa att om ja inte tog det lugnt (ja, jag var ett iver och damp redan då)skulle jag bli sjuk. Hånskrattande himla jag med ögonen åt min ömma moder och vaknade givetvis upp med 1000 graders feber dagen efter. Då fick jag glass. Jag fick glass ibland när jag inte var sjuk också. Jag och min extremt lättlurade lillasyster Kikki brukade dela på halvliters glass, ofta jordgubb eller chokladkross. I vårt gamla hood där vi bodde tills jag va 7 fann det bara en gyllende regel för att hålla alla syskon lugna när det kom till glassätning: en delar, en väljer. Asså vi tyckte liksom att det var en skitbra idé back in the days. Vem FAN väljer att dela? alla väljer väl att välja??? Men eftersom jag är fyra år äldre än min babysiss delade jag OCH valde. Sen åt jag upp Kikkis glass. Som straff blev jag tjock och hon smal. Nöjd nu?? Hon blev tom smal och fick ett juicy ass. That is not fair. Men med tanke på mammas gener så kunde det inte bli annat. Hon är från Trollhättan.


Okej jag har sovit hos Johanna några nätter. Vi har tillsammans med Aina kolat på en del film. Herre gud va film vi tittat på. Gomorra var en stor besvikelse. Vackert foto men det var allt. Men tror kanske det kan ha berott på att vi faktiskt tog kanske 12 pauser och va dödligt bakis. Yes Man. jatack. Step Brothers, för tredje gången, herre gud vad rolig den är. Idag har jag ju varit så sjuk men ändå kollat på L-word och på Rachel Getting Married. TACK GUD FÖR DEN FILMEN. Älskar det, när folk inte rädda för att ta upp saker som folk annars inte pallar ta upp. Ja den allmänna medelklassångesten som den kallas. Bara se den. Anne Hathaway är fantastisk och alla andra skådisar därtill. Det är motsattsen till feel good film men ändå inte katastrof bara; bra, då kör vi. En svår ballans mellan skuld och att må så dåligt att en går under och allt därimellan. Det var igenkännande. Och lägga locket på. Tack för den filmen. I love you filmen. Jag tror jag ska smälta den lite.


Men asså vad e grejen, varför pratar INGEN om Nate Dogg? Killen (obs man) har fått några strokes på rad och är typ förlamad i halva kroppen. And no word on the street. Asså han fick den första stroken för typ ett år sen, men när ja va i staterna läste jag att han fått flera på rad nyligen. Har jag missat informationsflödet? Jag älskar honom. Nate Dogg är ju ändå en god vän från den gamla skolan, det gör ont. Jag vill även tillägga att jag fick Spotify från David häromdan, jag visste att nån god människa skulle ge mig. Svårt liksom, men jag e tacksam. Okej så ja tror liksom jag ska börja lyssna på massor med ny musik men det kommer aldrig hända. Det blir såklart som vanligt, ja börjar med lite LL cool J och drömmer om mellanstadiet och statusuppdelningar, fortsätter med lite Mariah och kanske lite sjuka grejer som Chingy. En gång när jag kom hem till mitt forna hem Kollektivet Livet på Zinken låg Em och Sara och skrattade i vardagrummet. Jag va på dåligt humör och gick och la mig i sängen, brevid Saras säng, ja vi delade typ allt. Ovanför min säng hängde ett snyggt uppsatt foto alternativt reklamblad för Chingy's nya skiva (2003 nota bene). Asså kul humor. Kvällen slutade iaf med att vi blev sams. Eller snarare att jag slutade va sur. Och vi kanske, bara kanske kollade på Matrix och jag dansade naken matrix dans för mina tjejer. What a treat.

2008

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

2008. slut
Höll du några av dina nyårslöften?
nej
Blev några av dina vänner föräldrar i år?
ja Zandra och Maria och det underbara är att det är föräldrar till samma BOARN
Dog någon som stod dig nära?
ja
Vilka länder besökte du?
oj låt se. malaysia, danmark, spanien, USA.
Är det något du saknade år 2008 som du vill ha år 2009?
harmoni, stabila matvanor och ett stabilt förhållande.
Vilken händelse år 2008 kommer du alltid att minnas?
bloody hell jobbiga saker. men kanske att ja helt plötsligt blev kär i en kille. det va lite sjukt. Locash är ngt jag sällan kommer glömma.
Vad var din största framgång i år?
skolan gick bra. Jag fick jobba med sjukt proffsiga människor på massa olika vis. Mest på Transit.
Största misstaget?
ja du säg det. Inga misstag här inte.
Har du varit sjuk eller skadat dig?
ja. mina njurar. 3% invalid ska tilläggas.
Bästa köpet?
min USA-resa
Vad spenderade du mest pengar på?
min USA-resa
Gjorde någonting dig riktigt glad?
rozy, skolan, familjen LIVET och mina marsvin rip.
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om år 2007?
live your life, you can have whatever you like.
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
glad och ledsen
Vad önskar du att du gjort mer?
lyssnat mer på karin kakan hermansson
Vad önskar du att du gjort mindre?
slappat. obs kommer aldrig ta lärdom.
Hur tillbringade du julen?
I San Diego med Friedman-Ekholm-Reed och jag älskade det.
Blev du kär i år?
ja några ggr.
Hur många one night stands?
one nights stands så jävla 90
Favoritprogram på TV?
top model ja skäms ej
Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
ja
Bästa boken du läste i år?
asså ja skulle behöva kolla i min läsedagbok nu men ja pallar inte resa mig. Men jag tror att ja kanske läste drömfakulteten efter nyår i Malaysia så då tar jag den i år igen för det är världens bästa bok.
Största musikaliska upptäckten?
Hiphop. Skoja upptäckt. Fortsättnings upptäckte.
Något du önskade dig och fick?
JA,
Något du önskade dig men inte fick?
JA,
Vad gjorde du på din födelsedag?
Blev bjuden på en veganromantisk middag av en gullig schweizisk crusttjej hemma hos mig.
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
men sluta tjata om sånt nu
Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
tight ass short skirts
Vad fick dig att må bra?
Min familj och min terapeut= jag själv (säger hon iaf)
Vilken kändis var du mest sugen på?
HJ. men mest hans säd.till mitt ofödda barn
Vilken politisk debatt engagerade dig mest?
den lesbiska kampen som vanligt. hatbrotten får jag nog säga.
Vem saknade du?
jag saknar alla. jag saknar Emma varje dag. jag saknar hela mitt skåneliv. Jag saknar Putte när jag ser kickers på stan. Mest saknar jag min familj så det svider i mitt hjärta varje dag.
De bästa nya människorna du lärt känna bättre?
herre gud. Lina i USA va en sån jävla treat.Locashkontoretfor life.
En värdefull läxa du lärt dig i år?
jag gör aldrig läxan. för jag är en thug.

söndag 8 februari 2009

Slick me!

Igår spelade Livets Hårda Skola på premiären för säsongens SLICK. Herre gud vad bra vi va. Ödmjukhet är en dygd säger min far men jantelagen är en tyngd replikerar jag. Julia Vik och Kakan, bara namnen klingar skönt mot gommen, lägg sedan till kanske en Blackstreet dänga, en Tweet hitHerre Gud vad jag mår idag. Igår i taxin hem hade samtliga 4 varsitt vansnnesutbrott. Nej inte Aina för hon är "normal" konstaterade vi nyss. Resterande tre skrek och gapade och taxischaffisen påminde oss att vi var framme och redan hade betalt. Herre gud. Men vi var inte så friendly att vi lyssnade på varandras problem, utan va höll monologer. Livet, jag HATAR dig. Älskar dig imorn iof, tack Gud för att du finns. Min mamma bad till Gud idag sa hon, det var så fint. men hon ber ofta ska tilläggas, säkert flera ggr om dagen, mina päron är praktiserande katoliker. Inte sånna som föds in i skiten utan som ba konverterar och ba tror som in i. Ba tror. Så då bad mamma om en person i mitt liv och du vet inte vem det är. Mina föräldrar är guld.

Ok så idag har vi kollar på Gomorra. Faktiskt dålig film, men underbart foto. Aina och Johanna har gått två ggr till affären för att köpa tamponger och glömt båda gångerna. Så nu ska nån gå igen. Mamma tänker ej lämna lägenheten idag. Denna mamman är jag. Vi ska kolla mer film, äta chipis och kanske dricka mer juice. Åh nej Juicy glömde vii spela igår. Jag va så hög på livet uppe i dj-bådet igår. Min baddräkt vad svettig, du med, ni dansade så bra. En bög tog mig på mina titts. Han var förutom det ett riktigt svin. Alltså utöver det menar jag. Ej ok liksom. Vad e grejen med vissa bögar och deras kvinnosyn? Kan det inte bara räcka med alla heterokillars störda värderingar och normer? nej nej pang på ba.
Aina packar. Hon ska till Nicaragua i 6 månader, det e kul för henne, och för alla kvinnor hon ska lära göra video. Men det e inte så kul för oss men vi ses ju snart.

Till hösten ska jag göra en klubb. Länge har jag tänkt på detta. En svettig klubb utan störiga etiketter, gärna homogay vs ghettokidz och kanske några från Konstfack vill komma också. Man ba KLYCHA men skit i det. Liksom bra stämning, inte lide koolt som på ja ni vet. Man ba kickar den. Och alla dj's ska kicka sönder den i båset. Ja tänker mycket rn'b, hiphop och sex.