torsdag 29 januari 2009

Livet

var det hudra år sen jag var i staterna eller 5. Ingen vet. jag är hungrig, jag skriver på min projektbeskrivning, jag hetsar KärleksJohan som är en underbar man, men det tror han nog inte att jag tycker nu. Men det är han. Okej. Imorn ska jag spela på Bauer. Sen ska Katten och Sofia gifta sig och jag ska spela på deras Pawdy. Sen ba kör vi. Jag undrar när jags ak sova. imorse möblerade jag om i köket feng shui liksom. Absolut inte ni vet väl hur det ser ut hemma hos mig. jag älskar porslinsdjur det säger allt.

Förlåt BABYMAN för att jag e sur jämt. Det är the jetlag. I love you.

torsdag 22 januari 2009

Bang the fuck on

Hej bloggen.

Idag ar det torsdag och vi aker hem pa lordag morgon, en okristlig tid som jag helst inte vill tala om, men jag tror vi maste aka fran vart hem kanske 5.30 vilket betyder att jag maste stiga upp kanske en timme tidigare. bara detta gor ju att min balans kommer vara stord under kanske tva veckor, lagg sedan till jetlagen, lord have mercy. inte kul for nan att umgas med mig nar jag kommer hem... fast ja ska forsoka halla mig vaken for Rozy Rose. Hon ska mota mig pa flygplatsen fatta gulligt.
Aven denna harliga regniga dag gick jag upp tidigt, tom en timme for tidigt. Kom till internetcafet o sag pa mailen att ja inte behovde va pa CCA forran 11. jaha. CCA ar alltsa california college of the art. Innan aven CRAFTS men det har dom tagit bort vilket ar konstigt for dom har kvar glas och ekramik. jo jag ska dit o kolla pa glas och keramik for ja kanske ska soka utbyte dar om ett ar eller sa. oakland. bra javla mysig stad assa. Storre an SF och mer politisk. Igar va ni namligen i berkley/oakland (smokeland) och traffade Hedda och Sigge. Lotta och jag var dodligt bakis, speciellt Lotta eftersom hon drack av tristess inne pa klubben. jag hade som vanligt varit riktigt smart och lamnat mina drickkuponger, utformade som dollardollarbillyaaaaa inne i min ficka pa jackan som ja hangt in. ja drack vatten. moget. efter mina 2 dollar drinkar som var starkare an helvetet (forlat mina kristna foraldrar for den stygga jamforelsen, men ingen av oss kommer hamna dar) var ja bara redo for vatten o dans. jaja. jo iaf vi tog barten till tjejerna o gick runt lite. va inne i den sjukaste affaren i kvinnominne. Du kunde tex kopa (det e sant); hundslips. aggkartonger. Gamla plastburkar.spill fran gammal fyllning tex till en filt.en gammal krita. ja assa sdet e svart nu i efterhand att riktigt forklara stammningen i butiken men den va sjuk. o liiide mycket folk darinne. ja kopte en visselpipa till mitt examensprojekt men sen fick jag den gratis. Han i kassan skulle va lide kool och ba;you can have this och KASTADE den pa mig. Halla liksom.

jaja. Ikvall ska lotta o ja vidare med intervjuerna. Vi ska traffa min larare Paulas ANDRA syster och hennes vaninna. Vaninnan ar advokat och jobbar BARA med hatbrott in the government. Skoja ej jag e taggad. ja ska stalla sa mange fragor att hon far tunghafta, DET e en bra taktik inte. Tank att ja kan fraga i princip vad som helst som handlar om hatbrott mot HBT personer i USA och hon ba bang the fuck on kan svara pa allting. Jag alskar sanna manniskor.

Igar vae vi forutom i en konstig affar ocksa i ett harligt queerkollektiv i Oakland. Darifran gick vi till ett inte public men anda lite, hot tub. Det e assa ett par som har haft ett hot tub (o da snackar vi inte vanligt badkar utan ett varmt javla kar, som en liiiiten pool) i 30 ar. Det e en hemlig kod och alla far den inte. Man far bara ga dit i sallskap med kvinnor. Alla e nakna. det finns en kalifornisk tradgard som en kan chilla i samt hangmatta. Alla maste va tysta, assa icke ETT ORD. ajaja kul svart for mig tanker alla men dte va lungt. Det som daremot INTE va lungt e att det va tva man utan kvinnligt sallskap dar igar. vad led som av? ja sakert av massor av storda grejer som kanse tex manggifte eller drommen av det iaf. Dom va lalla runt dar och strechade och bjod pa sina kon. Varfor kan inte bara snubbar ta sitt ansvar. precis nar vi skulle ga kom det en snubbe till, men nar han sag att alla tjejer holl pa att byta om for att ga, gick han ocksa. Kastrering assa. Hot tuben va alltsa nastan for varm for mig. ja jobba kanske 5 minuter sen gick jag en promenad i tradgarden o sen paxade ja hangmattan o somnade lite dar. Assa detta ska ni veta, hot tuben ligger i parets tradgard. Alskar USA ibland, det skulle aldrig handa i jantelagsverige.

Pang pa ses snart.\\Glom inte att jag ska spelapa BAUER den 30 januari.

tisdag 20 januari 2009

Vi va pa stranden. Va du?

Hej bloggen.

Idag va vi pa stranden med Hedda Sigge o tre punkkillar. Ryan javlet gullig. Dan, assa om Dan fins egentligen bara en sak att saga< sa jaaaavla lik Sean Penn. Eftersom vi alla sett filmen MILK som ar ett storverk utan dess lite sa e ja lite fascinerad av honom just nu. jag borde inte for han har misshandlat MADONNA nar dom va ihop. Men Dan e sa javla lik Sean Penn det e nastan skrammande. Ok, men vi fick absolut inte kommentera det for han e tydligen sjukt trott pa att folk sager det. okej ALLA tror att ja inte kunde halla mig men det kunde jag. men Ryan presenterade anda var sjukt bra ide som vi kom pa; att han skulle va SP's standin, aka bodydouble eller typ spela hans lillebror eller tvillingbror i nan film. eller forvirra paparazzis o typ strula med nan som va lik kanske Beyonce for att starta lite crazyness i kandisvarlden. Han tyckte va en ganska bra ide. men om det inte funkar, kom jag da p aatt dp kunde han va en san kille som kom pa barnkalas och halsade pa, som Sean penn. men det kandes ackligt.

jaja, stranden va lide fin och vi gjorde megaextralyxveganmackor och fruktsallad. Assa ALLT i fuckin California ar organic. man ba gar in i en affar och vips har man bara kopt organic grejer for det finns bara organic. veganutbudet ar ocksa faaaantastic. korv o annat substitut overallt, och tufan, den e ju verkigen overallt. Du kan fa allt fran soft till ultrasoft till megasoft och very firm och kanske bara firm eller pretty firm om du vill. Kakor ocksa.

Nu ska vi ata. kanske indiskt. jag e sugen pa tofu med jordnotssas. vi at det i forrgar men ja e fortfarande sugen. eller pad thai. Men idag laste jag pa nyheterna att det var massa salmonella spritt i manga typer av jordnotssmorsprodukter. men assa MASTA VAGA!
Jordnotssmor ar nog upptckten rent kulinariskt. Salt och sott ihop, vilken pang ide. Vi vagar hela tiden, citat Charlotte Axelsson, kvinnan, symbiosen, kommonukationen (not). Vi ba vagar hela tiden.

Forresten ropade en thug efter oss idag utanfor BK; waddup hipsters. Ja ba; hipsters???? han tyckte liksom det va en bra sak. ja kande inte for att ta diskussionen att hemma i Sverige ar det ett fult ord, iaf om en jobbar pa La Vida Locash och det gor ju jag som bekant. jag kan knappt ga in pa kontoret utan att bli kallad diverse skallsord, om ja an bara har pa mig kanske en fargglad sak, en strumpa eller nat. Da e nan dar och skriker. Eller veckans HOMO. men jag e ju det sa det e inget kul. Ball-x fick sa han teg nar han berattade i forbifarten att han foljt tva saonger av O.C. haha.

Okej, men thugen ville typ ga o roka med oss, vi ba NO WE"RE JUST NICE GIRLS. HAHA nej det sa vi inte men Lycke sa det till ett par rappare for ca 10 ar sen i en buss pa en efterfest utanfor Mejeriet i Lund. Vi sa, no we're lesbians. han ba I like lesbians. I like to watch. Da ba smallde ja till honom over nasan sa blodet sprutade. lotta kickade honom in the balls (no kids for him too baaaaad) Sen ba sprang vi darifran skrattande och gjord en high five!
Skoja. Vi blev bara sura och gick darifran. no morw wild life for me.

hejda.
vet nan om MIA har fatt sitt barn? Pallar EJ googla.

lördag 17 januari 2009

Open up it's the police!

jaha då har man gjort raodtrippen i USA, norra Cali baby. Vajjer natur, crazy människor, fet mat och ganska billiga thriftstores. Men ändå fantastisk mat. gardenburger check! Milkshake check!
och alla dessa one dollar stores, världen full av möjligheten, min verklighet öppnas sakta men säkert.
Okej. Vi åkte och hyrde en biljävel, Hedda, Sigge, Lotta och Kakan, en silverhybrid (nej inte en hybrid men det låter ju så kul). Pang pa ba. Över golden gate bridge,
förbi djupa dalar och höga berg, vackra redwoodskogar och in i alla dessa små samhällen där klockorna stannade och alla röstade JA till proposition8. Eller inte, en vet ju riktigt aldrig. Många är trevliga. Vi åt en buffé, all you can eat, asianstyle. Vi dog, vi ville kräkas och fylla på mer mat men så blev det inte. Dagen efter ångrade Sigge sig djupt och satt bak i bilen och kved och skrek; jag skulle ha ätit mer, ja skulle ha tagit mer, kanske mer vårrullar, mer glass! Men vi jobbade vidare med kanske en till gardenburger, jag fick en utskällning för att jag valde sallad ist för strips. Tänkte va lite nyttig liksom, helt onödigt med tanke på de senaste veckornas konsumtion i detta land. Men jag tar iaf burritos utan ris.

iaf, vidare. tanken var att åka upp till Arcota och träffa en tjej som hette Sascha. Hon hade liksom en camp som heter Fancyland uppe i skogen, ett gaycamp som en fick hälsa på och bo gratis om en ville. vi hade köpt 5 sorters vegankakor till henne för Michelle Tea hade sagt att hon gillade dom. Michelle Tea är för övrigt en helt fantastisk kvinna som jag fick äran att intervjua innan vi åkte.
Jo, men vi ringde och ringde och Sascha svarade aldrig. Död eller semester tänkte jag, semester tänkte dom andra. lotta har helt normala associationer till verkligheten och sa helt allvarligt; "hon e ju säkert på en exotisk semester nu när det har varit the holidays". Död i skogen tänkte jag men sa inget, mina associationer till verkligheten är vidriga men jag går ju i terapi iaf. Så natt ett tog vi in på motel och gottade oss med kabel-tv, nåt som tydligen är coolt i USA. Vi fick nya american Idol, och alla våra referenser till the past fick sig en rejäl turn när Hedda bestämt sagt nej till populärkultur sen hon var kanske 13. Vi hade en del att berätta, speciellt jag som kan ALLT m populärkultur, näst efter HJ som är godfather of det populärkulturella pusslet. Hj asså, vilken kille. Snygg smart damp.

Från motellens mjuka sängar fortsatte vi längs småvägar via kusten och blev tysta av vad vi såg (eller tysta blev vi nog aldrig, med tanke på att både Sigge och jag satt i bilen). Jag som alltid prisat Västergötland och Värmland fick ge efter och erkänna att det fanns vackrare ställen på jorden. Allt såg ut som ett vykort och det va fan inte lätt att capture. Smakprov:


det här drive through trädet åkte vi igenom.Hedda peppade mest,
5 dollar kostade det. Så värt.

Så här ser det ut, inget skämt. Det ser ut så här hela tiden.
Längtan efter att återigen vara en sjöjungfru har aldrig varit starkare.

nej, nu ska jag på klubb. hejdå.

ps. jag har blivit JAGAD av polisen, med blåljus!!!

fredag 9 januari 2009

Lesbianerna.

Idag har jag sett livs levande pingviner. fan att Rozy inte va med och kunde se när dom nutade runt i sitt vatten och va happy girls. Åh vad fantastiska dom var, så himla fina och typ 10 cm från mig. Dom ba wiiiiiii!

Mio och Victoria kom till oss idag innan de fortsatte till Portland nu ikväl med AmTrak. Sigge och Hedda är här, sveriges alla punkare har just nu alla nån slags anknytning till SF. och allt pga mig. men skoja såklart.

jag har fått mitt schema för kandidatarbetet. Jag höll på att sätta mina sjuka njurar i halsen. Stress, ja som vanligt. Plus pang på ba ja drar till solen två veckor för tv'n. Missar bara lite liksom. Livet. Glaset. Keramiken. Vad väntar vi på? Hestebaren. jag har ju köpt tre par högklackade sandaler i SF, dom måste jag ju få använda.

Imorn. vad ska jag göra imorn? jo, vi ska ha tattoosession, Lotta, kakan, lina, michelle och två amerikanska gals. Pang on gangtattoo. Jag e pappas på allt kan jag säga. Rakt upp och ner jag har lovat Lina att hon får jobba på mitt ena lår, from nu och i hennes framtida sthlmsliv som börjar SNART. DET är fantastiskt.

Ok, på lördag åker jag och Lotta till Pacifica för att träffa min lärare Paulas syster Anne och hennes fruga för att prata om lesbians back in the days. Det kommer bli en fantastisk upplevelse. jag tror lesbiska är mitt största intresse. Jag ska spendera hela mitt liv åt lesbianer. Forska om dom, ställa frågor, allt det där. kanske skriva en bok. Kanske göra lite fler arbeten.


Keramiken, lesbianerna, glaset, hatbrotten, hand i hand kära du!

torsdag 8 januari 2009

Lars and the Real Girl

Ba snälla se denna jävla filmen. Lina hade köpt den och sa sen den, den handlar om en kille som köper en docka som han tror är riktigt. och då ba; pang slog det mig at nån i mitt liv u precis har berättat om denna filmen och jag blev superhappy (i engelskan ska det ordet särskrivas; super happy. men jag tycker inte om just det flowet). Och filmen var fantastisk. Helt sjuk, och fantastiska skådisar därtill, speciellt KELLI GARNER!!! ÄLSKA. och Patricia. Allt hon gör blir fan till guld. Missa ej heller High Art. Jag såg den första eller andra lebbfestivalen för hundra år sen. Den va stark minns jag. Älska klyshor; den var stark.

Jag chattar med min pappa på facebook. Jag älskar min pappa och min mamma. ja min syster för den delen också. Pappa ska skaffa gymkort, han e extremt peppad. han har slutat ett jobbigt jobb och är en lycklig människa det e så fint. Jag bestämde idag faktiskt när jag va på gaymuseet att dom ska åka hit, mor och far alltså. Det är en bra stad att åka till. Pappa har varit kanske 20 ggr i Boston. men pang på säger jag, SF it is.

F.ö. Idag har vi beställt biljetter till Gran canaria. Fatta hur sjukt det kommer bli. bara faktumet att spendera två veckor typ dygnet runt med John Strand är värt en egen tv-serie. Den skulle förmodligen heta nåt i stil med; "vad lider du av?". Men den serien kommer nån aldrig få se, bara the crew o det är ett crew som lider av så sjukt mycket olika och svåra saker att det inte går att tala om. HJ liksom...

Pang på. Vi va på gaymuseum idag, jag grät. Det var en liten utställning, men fatta att känna sig så jävla hemma. Och allt omkring. Det e visserligen mycket bögar men även en del flator. Älskar flator. Älskar sammanhanget hej vi e flator. Castro liksom. vad lider Castro av? just det, rika bögar. SF ska vara världens GAYhuvudstad och det finns ETT uteställe för lebbor. LEXINGTON ja älskar dig. Rozy har hörjat i tex Brasilien och det verkar finnas sjukt mycket mer lesbogrejer där. fast det e väl det där med acceptansen. Här är det ju relativt lugnt att va flata. Men ändå är det provocerade; en flata blev kidnappad och våldtagen av 4 killar förra veckan. och misshandlad, för hon hade ett gayprise sticker på sin bil. Sådant är kvinnohatet.
Flator kan inte bo i Castro för kvinnor tjänar inte lika mycket pengar. har ni tänkt på det, att kvinnor inte tjänar lika mycket pengar sm män gör fast de har samma arbete. ja dete klart ni har tänkt på. kvinnohatet ditt cepe, kvinnohatet. och ändå hör ja många säga; vaddå kvinnohat.

Nu ska jag chatta klart med pappa. vi chattar m gayhatet i kristendomen och klockan är 02.09. PANG ON!

måndag 5 januari 2009

Pang on!

pang på ba! SF, var fan börjar jag? Vi kom hit. Jag kom hit. Nyckeln va inte där den skulle va. Panne,. Sen ba nu ör vi. Hookade med Michelle, Martin o Stina i himmelrikets loppis en minut innan det stängde. men JO jag hann konsumera. Mina färdigheter kommer få mig i den ekonomiska graven snart snart ganska snart. Jag visste inte att USA hade så mkt shopping att erbjuda. Även mycket lesbianer. Jag nätverkar, a whole lot. Ja ba hej e du flata, kan ja få intervjua dig? Pang på ja, alla e ganska gulliga o hjälpsamma. De flesta säger, have a nice day. I SD sa dom ofta have a good one. Det gillar jag. Det e liksom lite som en vill. Du kan välja.
Vi va i Oakland (SMOKELAND för er som minns da Luniz, I've got 5 in it. Menar dom en femma?) o det va kallt. vi va i ett punkhus och jag älskar punkare. men det va inte så kul. för det va kallt och killarna va om möjligt ännu grabbigare än svenska killpunkare. fan vilket överflöd. men vi träffade två fantastiska människor, Trisstessa och Brad. Trisstessa har jobbat för Sesame Street i massa år som konstymör och Brad är musikproducent o hade bla producerat Ludacris senaste album. Vilket radarpar. Gölliga. Så efter att ha sovit i ett extremt uppvärmt rum, på en heltäckningsmatta (ÄLSKAR!!!!) vandrade vi vidare in mot down town, förbi Chinatown där vi va de enda vita (eller ja, jag e ju inte vit...) o in till Laney till the fleamarket. Det va mer som en riktigt stor marknad, men med många härrrrliga komponenter, tänk Nossebromarknad. Nej du vet inte, bara min mamma vet, och min syster kanske, pappa vet. Grillade majskolvar, görgött. ett smycke, kanske ett par örhängen, en keps. Pang på ba.

Michelle är sjuk men hon älskar homedelivery. Så det sysslar hon en del med. Lotta gör smoothies till henne och mig, hoppas jag. JA! nu fick jag. med färska hallon och granatäpplekärnor check. banan också såklart. Vi ska kanske gå till Mission, eller till Height. Men det finns för mycket loppisar där ej ok asså. Ikväll ska vi äta spagetti carbonara, med Baco-s. fatta vad gott det är.

Förresten. Vi ba på nyår, blev hembjudna till ett syskonpar vi träffade på Munin. typ övremedelklass akademiker. De hade sitt barndomshem 3 blocks away o de serverade skaldjursbuffé plus sallad och ost och en helt magnifik dressing. Många slörpade i sig ostron vilket jag aldrig förstått mig på. De hade även drogbuffé utan att skämmas. Det funkar så här tror ja, alla knarkar. Folk knaprade piller, åt svamp, tog lite kola, e, ganjacake och toppade detta med lustgas. Pang på allt samtidigt liksom. Understrykas bör; detta e liksom lide framgångsrika forskare i USA på de främsta universteten. En av dom sysslar rätt mkt med att LYSSNA på solen. Behöver man droger för det eller utvecklar man en beroende pga det? Ja jag vet inte, jag sysslar mest med keramik och glas och lesbianer. Droger droger. Tråkigt. Men vi hade mycket kul. Massa goda ostar och kakor. Jag minns speciellt en kaka; vit choklad, mörk choklad, sen toppat poklagriskross. Pang på ba frammåt småtimmarna!

nu ska Lotta och jag äta korv, avokado och tomat med en lyxig dressing.

PANG ON!