måndag 29 juni 2009

i en helt annan stad

det är en jävla varm stad. Jag sitter inne orkar inte ens titta ut. Rozy är på fotohögskolan. Skiddles är ute. Vi var på Kössö igår. Och imorn också och upptäckte en lagun. Roxy är på Hasseludden. Mina föräldrar är på Lesbos. Mina syrra va på Lesbos. Jag ska till Skåne. Ankdammstockholm hejdå. Jag har lyssnat mycket på kate Bush idag och David Lindley. Jag skrev ett brev till David Lindle men han har inte svarat. Det va ett jävla gulligt brev så det e lite konstigt. Fast det va ju ett mail.

okej men vi kanske ses.fredag 26 juni 2009

ROSAL!!!

obs Rosals blogg: http://milliondollar-dream.blogspot.com/

Rosal är en sjukt kool tjej. Ikväll spelar hon på Babyman's birthday bash tillsammans med Adrian och Nisse, Ozzoz och Bad boy the fuck HJ.

Imorn åker jag till Gbg till Rozy love. Efter det fortsätter turnén vidare til Köpen och Skåne. Hejdå vi ses i augusti.

onsdag 24 juni 2009

nu du verkligheten framtiden

seppi love

friedman roxy

againlördag 20 juni 2009

obeas live

obs

jag vill bara säga att jag LIVEBLOGGAR från en fezt. haha

fredag 19 juni 2009

mamma kolla mina nya tits!

Jag pratade med mamma nyss. Mamma såhär ser min nya biki ut plus mina bröst. Fick tillbaks sjukt mycket på skatten och gjorde lite inplants. Jag blonderade även mig.

Imorn åker Freddi och jag till Medelpad till hans sommarstuga. Vi hängde alltid där när vi va ihop för ca 6 år sen. Jag vill mest chilla när vi är där. Gå ner till bonden och hänga med lammen. Så jävla fina. Men Freddi vill liksom klippa gräset, kanske snickra lite och denna sommaren har han liksom tagit med två cyklar så vi kan terrängcykla lite i skogen. Asså jag kan inte riktigt se detta ske, men lovar att dokumentera. Herre gud. Hjälmen var tydligen viktig.


Okej ses då. Längtar till Skåne. En månad pure family and friends. Mamma har fyllt frysen till mig. Fast dag sa hon att jag inte fick gå in i köket. Normalt. Rolig mor. Det är jag tacksam för.


OBEAS. Detta hittade jag i soffan idag:


godnatt


Obs läser DN på stan och älskar att dom fattat att jag omger mig med fantastiska människor. Tobbe aka Babyman regisserade "Inne på Klubben" med Sveriges bästa rappare Alexis Weak ft. Teki Latex och Roxy Farhat (från duon Framtiden) förgyller videon med en kundvagnsdrive-by.
Läs här:
"Veckan har förgyllts av två mästerliga idéer: 1. Genidraget att förvandla Coop Forum till hedonistisk nattklubb i videon till ”Inne på klubben”, där La vida Locash-akten Alexis Weak kör runt med trotsiga Konstfackselever i kundvagnar medan den franske TTC-rapparen Teki Latex backar upp."


På f12 spelade Adrian med vänner inatt igen. Det va superbt. Som en meget pleasant suprise kom Ethel och Carro mfl dit. Så himla fina. Jag fick egoboost självförtroendes pepp av Ethel som kommer räcka kanske sommaren ut. Imorn ska Carro, Roxy, Maja, Mimmi, Jojjo och fler löst folk på misommarrave. Asså sjukt henligt ställe. Kan inte säga var. Obs skämt. ha. ha.
nej. hejdå.

lördag 13 juni 2009

Disney på is.Lyssna på Disney på is. Med Alexis Weak. Lord have mercy. Mannen kan allt.
(så här hittade jag honom i skogen en natt)


Midi maxi efti kunde nästan också allt. "don't be negative (negative) just be positive (positive)".


hejdå vi ses jag ska städa nu.

fredag 12 juni 2009

vad tänkte jag med blond?obs kolla posern i bakgrunden. så jävla snygg kille. mångsysslare.

obs fet tävling!

OBS fet tävling!!!


gå in på: http://www.viceland.com/se/airstab/

Inne på Klubben

Måste hypa igen och igen:

Lorre o martins BABY!!!

obz. Lite foto från Cookie Jar. Ja det är en klubb jag har. Nästa klubb är 26e juni.

Klart det är jag. Jag blonderade mig igår. jag är så jävla dålig på sånt. Det blev bara lite gult mitt på huvudet. men skit i det liksom. Som Tobbe sa, jag är en kvinna som kan bära upp vad som helst. Det sa även Rozy. Jag säger själv inte mycket. Säkert.

Igår hade jag en halv heldag med Karin Gille. Hon är en fantastisk person. Vi hängde på Copacabana sen gick vi i alla risiga butiker längst ner på Hornsgatan. Konstiga ställen. Vi sa, vi ses igen nästa vecka och unnar oss. Men det bästa är att vi ska ses igen ikväll. För Finn har verno och det ska vi såklart supporta. En gammal Lundason.
För övrigt drömde jag den sjukaste drömmen inatt. Läskigast var att drömmen innehöll en dröm. Den var ej frisk. jag stod framför en spegel but naked och kunde kontrollera storlek och form på mina tits med mitt psyke. Fan, jag undrar om det inte är parallelläsningen med Hollywoodfruar och Männiksohamn som spelar mig ett spratt. Till slut när jag skrikit HJÄÄÄLP alldeles för länge och ingen kommit och just, hjälpt mig vaknade jag upp i en soffa på Konstfack. ja var annars. Sen fortsatte konsfacksfesten där Mos Def var inhyrd. Man ba, most likely. Jag var helt stirrig eftersom Mos Def var där, jag var tvungen att hålla tillbaks alla cravings att skrika I'm yr biggest fan hela tiden. Men jag snodde hans handskar. Kakan. Det här med att du ska vara ledig hela sommaren kanske inte är så bra.

Fast jag var på Berns i onsdags med Bintou, Zelam och Hanna. Ja några till, Simon tex, en ny rapquizvän. Uppe på terassen började vi prata politik och Hanna fick släpa oss ner för trappan för att genast avbryta verksamheten. Obs vi bråkade inte vilket är en framgång för mig. Taro spelade Knock you down med keri och kanye, men bara de första 20 sekunderna så jag fick inte roa mig med upphovet till världens bästa uttryck, Michael Jackson. Joe Jackson. Men det kan vi ta en annangång. jag och rozy använder det flitigt.
Det var dansant alla gånger. tack för det. Dessutom träffade jag två syskon, Simeon och Mikaela som jag lekte med som kid under sommrarna i Lysekil. Sjukt. Det var faktiskt sjukt.


onsdag 10 juni 2009

kära lilla liv

bildtext ej nödvändig.


Ibland är det kaos. sen blir det fezt.
Igår tänkte jag fira lorres och Martins nya video med Aless som jag saknar innerligt men mamma är inte 20 längre så efter att ha grillat i kylig sommarkväll pallade jag inte. Gick hem till rozy och deckade. Först läste jag Hollywoodfruar av Jackie Collins. Inte den gamla utan den nya, fast den heter samma. ja det är märkligt kan en tycka. Jag läste den gamla lite flyktigt för drygt 10 år sedan men det enda som fastnade var en incestiös sexberättelse mellan en mor och en son. Sen slutade jag läsa. Jag varvar Jackie Collins inte så hemskt intellektuella språkbarriärer med John Ajvide Lindquists Människohamn. Och den är ruskig, jävligt målande och vacker. Det här med familjen har han ju verkligen tänkt till om. Sen måste det vara kul att heta Ajvide. Det är som att alla har talfel.

Vidare har jag haft klubbpremiär med en stämning som motsvarade alla mina drömmar. Det var dans och fylla. Jakob dansade så mycket att hans knä gick ur led. Dr Alex Thunder stod ivrigt brevid och längtade efteratt få rycka in, slet sedan av sig sitt linne för att linda om Jakobs sårade ben. Allt händer inne på klubben, jag fyllde tom år enligt Jiasi, så fantatsikt. Alla var nöjda och glada med djsn, pp visade parkour utanför vid rökrutan och sen åkte vi taxi hem och hittade en medvetslös man på gräset. Helt vanlig kväll slutade med ambulans för denne. Ej för mig.

Ikväll är jag själv. Det händer aldrig så det ska utnyttjas. Kanske ska jag lyssna på lite melankolisk country.

onsdag 3 juni 2009

tisdag 2 juni 2009

OBS PREMIÄR!


Zelam goes Reebok!

Hon är Sveriges Fly Girl!
02 jun 2009
Zelam från Stockholm är vinnaren i jakten på Sveriges Fly Girl och blir därmed den som får vara ansiktet utåt för Reeboks nya kollektion med sneakers och åka till Europa och delta i årets coolaste fotografering.
Cosmo tog sig ett snack med coola Zelam som bland annat driver en klubb, gör egna smycken och jobbar som stylist och modell.Grattis, hur känns det att vinna?Guld!Berätta lite om dig själv....Jag skuttar med sköldpaddor och chillar med gaseller, jag flyger med fiskar och simmar med fåglar. Jag är en isbjörn i öknen som pratar med öronen och lyssnar med munnen och det gör jag med ett leende i hjärtat!Vad gör dig så Fly?Jag så klart. Nej, min MAMMA så klart! Eller jag och min mamma så klart...Samt såklart andra attribut som hjälpt till att forma den varelse jag är idag. Som mina syskon och vänner exempelvis.Berätta något om dig som inte så många vet....Hmm... att jag spelat innebandy hela min tonår och att jag saknar det och därför letar jag nu efter ett damkorpen lag så jag kan börja spela igen...
Obs damkorpern, meoooooow.