lördag 29 augusti 2009

kakan du är inte 19

Idag är det lördag och mamma vaknade 4. Jag spelade med uppehåll mellan 19-05 och drack 300 öl utan överdrift ba skoja. Jag fick träffa MINICON/MINICALL som jag beundrat länge. Fantastisk Dj och kool tjej såklart vad trodde jag? Jag spenderade faktiskt nästan en hel timme letandes info om henne på nätet häromdagen. Att det var på internet kanske är överflödig information. jaja. Högkvarteret var skitfett, lokalen är awesome och allt mycket snyggt. Det blir dock kanske 90 grader bastu där inne när folk kommer igång. Svetteb rinner men jag hade ju baddräkt så jag var lugn. Jag ser fram emot att ha nya Cookie Jar klubben där. Premiär 12 september med systrarna Jenny, Anne och Frida Seth the world on fire!

Efter Högkvarteret ivrade jag vidare till Kransens industriområde till en annan fezt. Typ som en lägenhetsfest. Ja utan möbler då förståss. Skitkonstigt ljud men vi kicka den ändå. Såg lyckan i många unga flickors ögon när jag spelade Birthdaysex. Fruktansvärt underskattad låt. Plus att folk alltid hatar på RnB. Men mamma tänker liksom inte spela Mobb Deep i 5 timmar på ett dansgolv. Jiasi och Cesar var hemkomna från Usa och det gillade jag. Jag älskar folk.

Har inte ätit på 22 timmar och känner hur kroppen börjar ta fett från min största reserv. Så om jag ska kunna fortsätta blogga på storrumpa måste jag stoppa detta makabra händelseförloppet nu.

http://djungeltrumman.se/#clubRound/73 för att se nån kväll med mig.

lördag 15 augusti 2009

ring my bell (oh baby you know I would)

om du lägger ihop
medfår du en fantasic 12a som mamma kammade hem idag på den där riktigt störda 2nd hand affären vid Masthugget. Tantan som jobbar där inne hade en riktigt lång utläggning om hur hon inte hade tid för mig när jag prutade. Hon visste inte ett jack shiiiet om rap så jag slängde 20an i fejan på henne och crip walkade därifrån.

nej. jag gjorde inte det. Jag gick glad därifrån och kände doften av att vara ca 19 och vinylnörd och lägga alla mina pengar på 12or som jag sedan satt hemma och älskade.

söndag 9 augusti 2009

torsdag 6 augusti 2009

stevie nicks, how I love you

åh Stevie!!!!
Snart kommer Fleetwood Mac till Globen fy farao vad peppad jag är. Jag ska gå med pappa aka Fille Flip-mode som har en tendens att gilla allt som är gubbigt. Själv gillar jag bara tjejer, tex Stevie Nicks. OK, jag älskar Steve Earl. Sjukt att han spelar jonkare i the Wire, obs han är förövrigt fd heroinist, ba så du vet. Skit i honom nu. Lyssna:FÖDELSEDAGSFEZT!

Glöm inte detta nu då morre!

it's official


Ja nu är det officiellt. Jag hatar sommaren. Mest värmen. Alltså igår va det fan nog. Vi gick från Landet hem till mig med Rozys väskor. Innan vi ens hade kommit till pizzerian var jag dyngsur. Ja rozy vandrade på som om inget hade hänt. helt torr och sommarfräsh. Jag passar verkligen inte som sommarfräsh tjej, passar mer som söndersvettad tjej inne på klubben. Riiiiing.


Okej. Ikväll kommer mammas syster Kikki. Dvs min syster. Hon är så jävla fin. Hon kommer även kicka den på congratz carneval imorn ihop med mig, Birre, Collabo Queens och resten av packet. Våra föräldrar vet det inte men hon är liksom inhyrd för poledancing. Skoja. Fan va sjukt det hade varit. Lite som i den där filmen Karla. med Laura Prepon. Den handlar om Karla Homolka. Hon dödade sin syster ihop med sin kille. Sen gjorde killen rätt mycket andra saker också. Ja det känns kanske sjukt att jämföra. Men det är ändå sjukt det som hände. Folk är fan inte kloka.
Det är liksom inte nån som riktigt vet vad som hände. Filmen är ganska bra men också lite B. Fast sevärd. Vaddå sevärd. Hur menar man egentligen då? Jaja.

Nu stänger jag av Mavado. Jag tycker inte riktigt han är värd mig idag.

Back like crack

onsdag 5 augusti 2009

T.R. aka öris

Kommer hem en tisdag. Maya spelar age of empire och jag kollar på the Wire. Eftersom jag sugit på denna karamell så sjukt länge måste jag nu ta in hela serien på en gång. Omöjligt, det fattar ju vem som helst. Helt vanlig tisdag, palla gå ut en tisdag. Jag sjunker sakta in i the world of Mc Nulty (vilket jag mer än gärna gör), har långa konversationer med Olof om pondus och statusuppdelning mellan Avon och Stringer Bell. Just i det fallet förstår jag inte mycket men antar att en upplösning följer. Men asså tänk själv, det är HELT jävla omöjligt att Avon skulle vara koolare och smartare och ha mer pondus än Stringer. Stringer äger ju allt han ens tittar på, tom tänkt på. Han ser ut som en karl (han är xl) medans Avon kickar den som ett boy band från MTV Amour. Men nåt säger mig att skiten kommer förändras.


Stringer Bell. Herre gud.
Asså jag fick liksom en ipod av Olof när jag var nere i Malmö. Den var fylld med hans musik vilket jag ibland tycker är lite bristfällig. Både han och jag är musiknerdz så det är självklart att problem uppstår, men vi delar iaf kärleken för T.R. aka Öris. Jag lyssnade på Plattan och Papis mixtape hela dagen igår och förundras varför det inte går skitbra för honom. Riktigt sjuk i huvudet men ändå smart, perfect combination.

måndag 3 augusti 2009

vi ses om 2000 år

Det var längesen jag hade ett sånt här farväl. Ibland kanske en inte ses på en månad eller så. Men 5 månader jesus on the cross beg for mercy, it ain't easy. Vad gör en egentligen utan sina vänner, och speciellt dom en spenderar all vaken tid med? Nästan. På vår fritidsgård funkar det så (konstfack). Nästa år ska vi skaffa walkie talkies.
Ey du glömde denna. Jag lånar det då.

söndag 2 augusti 2009

Roxy Farhat

Roxy Farhat gjorde ett bejublat framträdande på Galleri Blåneka på östermalm. Hon ba steppa in och la en rap live. Ja det var fantastiskt. Vill även visa: "-I'm a girl from Iran" som visades på Liljevalchs vårsalong i våras. Brap!!! Roxy kommer bli stor. Inatt åker hon till NY och vidare till SF för 5 månader ångest. Sen kommer mamma på besök o en månad. Den här mamman alltså, inte Shahla. Hon kommer också.