onsdag 29 oktober 2008

kiss me on my pisser

Inatt vid halv2 när vi skulle sova blev R Lil' wayne och det enda hon kunde göra vat att beorda mig att "kiss me on my pisser" och "talk to the pillow". Helt normalt. Därefter skulle hon tvungen sjunga hela crying out for me remixen i autotuneröst och det lät faktiskt sjukt bra. T-pain hade gråtit blod om han hörde henne, av avunsjuka.




Tv-tittande har således fortsatt gå i sjukdomens tecken och för att få kontunitet i mitt tillstånd laddade jag ner "The return to the blue lagoon". Stackars kid alltså. Först blir kiddet räddat av en förbi passerande båt, men nej, föräldrarna va visst döda i denna uppföljningsfilmen (de levde i slutet på förra, men schysst ändring). Då får kiddot en ny mami som redan har en dotter, och redan där fattar en ju att de kommer go crazy in bed om typ 12 år. Och ja. De strandar ju såklart igen på nån öde ö, och det råkar visst vara samma ö som Brooke Shields bodde på och huset e kvar så fint. Sen dör den nya mamin och snart är kidsen igång med vad de kallar "att para sig". Äckligt. Det är pickin' bananas och könsrollerna är så härligt stereotypa att jag vill gråta och skratta fast mest gråta för det gör ont i hela kroppen. Där sitter hon och pysslar och ler, dekorerar huset och kanske tom sjunger på en liten visa, medans han slipar ett spjut och jagar nån jävla fisk eller simmar ifrån en haj. Min dröm vore ju en Robinsonö eller tävling med crazy lesbians utan mat och bara lägerled och sprit och bada nakna i solnedgången. Alltså IRL ingen jävla film.



Tur bara att Milla Jovovitch är så vacker att det svider. Hon har ju även gjort sitt på den lesbiska marknaden men nu är hon mami ihop med nån tjomme. Men det behöver inte vara över. Hon hymlade iaf inte med vad hon höll på med. Oprah asså, ta dig i kragen och kom ut, you and your girl Gayle, you ain't only friends, you'll be tippin dat velvet when noone's watching. Och Alicia Keys, vad lider hon av? Sjukt störig tjej som ba; nej jag e inte lebb. Men baby, varför är du alltid ute på lebbklubbar i NY hela tiden? We all know, you are on my gaydar baby.



Inga kommentarer: