onsdag 29 april 2009

tisdag 28 april 2009

det här känns stort!

Som om det inte vore nog med att Dizzee kom till Stockholm för att spela in sin nya video, verkar det som att han kom till golden Hägersten. Och bättre, kolla kedjan ungeför 1:17 in i video, det är Göran KLing aka King aka Street aka I'm so hood som har gjort. Del av hans kandidatarbete, little jewish jeweller. Tycker mig skymta Katarina Lunds SOFT POWER också från hennes kandidatarbete förra året. Dyr stil folk, peppande!

Obz, Dizzee liksom, har f.ö. inga ord om honom, det känns överflödigt.

måndag 27 april 2009

bara några saker jag vill ta upp.

eh såhär har J.Lo aldrig sett ut. Hon har aldrig gjort det. Irika skickade denna till mig och jag kände lögner rinna ner för ryggen. Vet ej vems rygg ba rygg. Så då var jag tvungen att googla strandbilder på J.Lo. Stämde inte. PRECIS. Orka photoshopa och skapa myten om sin röv.


ok cassie. Hon åkte till Möllan och gjorde Malmö 2008-frillan. Nästan lite lesbiskt.


Sen gjorde Irika dom här.


Destination Gran Canaria!

Avsnitt 2 är uppe baby. Inte jättebra bildkvalitet, men allt annat e meeerda!


söndag 26 april 2009

Sveriges bästa rappare

Dags för lite news. Ni säger ni förstår, men jag tror inte ni förstår hur dyrt det här är:

torsdag 23 april 2009

Här har du Babyman.fast denna e ju bättre.

onsdag 22 april 2009

den sinande ekonomin.

Jag har alltid försökt övertyga mig själv om att jag e glad över att komma från en familj som inte är rika, att ja fick jobba alla sommarlov (till skildnad från min yngre syster som slappat hela sitt liv...) för att mina pärom inte skulle försörja mig. Helt normalt, det ska dom fan inte göra (bara ibland). Men nu. Jag bara önskar att ja kunde säga; nej i sommar, i juli tror jag att jag flyger ner till mina pärons hus och typ skriver lite en månad, eller gör musik, eller kanske forskar till mitt nästa projekt. OBS ja. då hade jag ju inte riktigt varit samma Kakan som jag e idag. Rätt driven och ivrig, men ändå. Schmack det sommarlovet. Nu har jag inte ens råd med hyran. Skoja ba. (Mamma jag har råd med hyran). Jag tänker dessutom åka ner till Skåne en månad för att delta på 2 bröllop och umgås med min familj och speciellt min syrras katt. Och mina vänner i Malme.

Nu pratar jag med Paca på Skype- bäzta, det känns som att hon ligger i min säng. ja asså för att min dator e här, inte annars.

måndag 20 april 2009

sista andetaget.

Ba skoja.

Ok. Nurse Rozy va här hela helgen och tog hand om mig. Inte nog med det; jag bustade iväg ett desperat sms till Maja om brist på Ipren och diverse saker ja tyckte jag behövde under min sjukdomstid, och vips möttes hon och Rozy nere vid min port. Upp kommer Rozy med en goodiebag från Maja, inte bara fylld med Ipren, utan med karameller, en lyxsoda, lite halstabletter och love. Finns hon, Maja, på riktigt? Finns Rozy på riktigt.

Finns Lorentzkan på riktigt?

ps. om du kan nåt om revisorer. Kontakta mig asap.

söndag 19 april 2009

Dödens sjukdom, den har jag.

Nej det har jag inte, men fan va ynklig och utdömd jag känner mig. 39 gr feber och ont i allt vad Gud har gett mig. Som tur har jag en private nurse som tar hand om mig dygnet runt, then we performe CPR. Samtidigt passar vi (eh HON) på att kamma ut mina 6.5 år gamla dread. Svär du kan hitta vad som helst där, ett gammalt ex, some ol' drrty money, intriger från Ölands folkhögskola, slagsmål från Hornsgatan etc. Sen ska jag ha Mariah Carey hår, som liksom guppar fram, för det vill Elle ha, det blir min bröllopsgåva till henne.

Vi har även kollat på Changeling och konstaterat att inte mycket har hänt på ca 80 år, kvinnor med avvikande åsikter anses fortfarande som neurotiska. Here we go again. Jag somnade av utmattning med 20 minuter kvar av filmen. Men vi catchade upp med Farväl Falkenberg som jag försökt undvika i snart 2 år för ja visste hur jävla hemsk den var. Den va vajjer, och hemsk.

fredag 17 april 2009

vad hände?

ba denna gamla godingen. Vad har hänt med Stuffe, min favoritrappare of all times?

I sing you to me.

Snälla bara se Australia. Ja, klychig kärlekshistoria men vajjert om detta lilla kiddot och behandlar förtrycket mot Aboriginer som inte många andra filmer.
OBZ jag e sjuk. Inte alls förnöjsamt. Imorn spelar jag på Landet på Klubb Idyll med Viky och Silvana. 21-01 tror jag. Kl 19 börjar breakworkshopen med Fittcrew Ballet från gbg. Eller dom kanske har bytt namn? Obs ingen vet.

onsdag 15 april 2009

ADRIAN LUX

Orkar inte mer. ORKAR EJ. Adrian Lux nya video- Du vet ju hur La Vida Locash gör det:

tisdag 14 april 2009

Smörfisk

Träffade Tindra idag, både business och plesure. Hon har iaf varit i Gambia och ätit en fisk, smörfsken. Den har människorläppar och två stora tänder. Extremt äckligt. Extremt. Kolla liksom.

Premiär det vet du!

Locash säsong 3 avsnitt ett bitches!!!!!söndag 12 april 2009

ADHD/damp (obs samma sak)

ja det e samma sak.

Herre min je vad rastlös jag är. Jag vet inte vad jag vill göra. jag har diskat hos johanna, jag har solat toppless på telefonplan, jag har läst alla tidningar, jag chattar med Nette, vi lider båda. Jag är inte ens bakis, kanske det som är problemet. Jag längtar efter folk hela tiden. Jag vill resa bort, jag vill städa lite, men hittar inte orken. Kanske vill jag resa till NY, men kanske även bara till Hornstull. Jag vill att det ska hända nåt kul och spännande. Gränsen känns alltid som att den förflyttar bort bort ännu längre tills det bara känns meningslöst att önska nåt. Åh. Nu ska jag bara fokusera på vinterresan 2009-2010. Älska planering alltså. Ska jag flytta till malmö ska jag bruka allvar. Ska jag ba gå i skolan 2 år till.Obs Roxy är på ridskola. Sen ska vi äta en härlig måltid. Johanna och jag har varit så härliga de senaste dagarna, ba varit i solen, sen kanske gått en liten promenad. Johanna är så fin. Häromdagen sa hon: ibland när jag har lite panik över livet, när jag undrar hur det kommer se ut i framtiden och hur det kommer gå med allt, med jobb och inkomst och så, då brukar jag tänka på en tjej jag träffade, hon jobbade på Disney och gjorde marknadsundersökningar och inriktade sig på hur man skulle få 2-5-åringar att titta mer på TV.
(här kommer en stor lång systnad). Då tänker en liksom att en har det bra. Orka leva med det jobbet.

Sen tänker jag en del på KONSTHANTVERKET också. hur ska det gå, vad ska hända? Jag tror verkligen jag måste ta saker i egna händer. Det här är mina favorit konsthantverkare:


Rebecca Warren


Grason Perry

Linda KarlssonZandra Ahl (obs min professor)Frida Fjellman

fredag 10 april 2009

källarpaniken.

obs inte så mkt panik ändå. Men stundtals på festen inatt kändes det lite som Indiana Jones och den försvunna stenen/bägaren/livet. Utan fackla tyvärr.
Inatt kl 5 lovade Johanna mig dyrt och heligt att inte väcka mig tidigt med sitt morgoniver (detta är en sjuk grej som tydligen ligger i blodet, Paca är likadan). Oj vad hon lovade. nej. Innan kl är halv 2 har hon redan hunnit äta frukost på terassen (nej det finns ingen terass) med Roxy, sola lite, kanske googlat nåt, damsugit rummet och ska nu moppa. orka moppa. Men jag älskar Johanna så det får gå för denna gången. Locash fezt var kul. mycket dans. Sjuk lokal.

kakan och jompi på fest i grottan.

torsdag 9 april 2009

I ain't mad at you. Cookies with some applejuice.

jag saknar dom här:

Kära skåne har varit så fantastiskt men också panik över att inte bo där. Min fina familj, mina fina vänner. Emma och Olof liksom. Hej. Bäst blir kanske om Rebecca och jag ba skaffar ett jävla hus. Och mamma skaffar sig ett galleri. Ingen vet.

Men nu kör vi ikväll på firmafesten. Babyman är så taggad att han går under. Jag med. Komponerar ihop the soundtrack of my life. Det är fett. Och minns ljumna kvällar på balkongen på Gran Canaria med FLIGHT SCHOOL.

onsdag 8 april 2009

Premiär ikväll 21.55

Missa inte säsongspremiären av Locash säsong 3 ikväll 21.55 på ZTV! I första avsnittet får vi träffa inga mindre än Kakan och Tobbes farsor, Bulten, samt ortens egna Forex, Abu Hassan.

måndag 6 april 2009

separationsångest!!!

jag vill inte åka från min fina familj. JAG VILL INTE.family style

kakan och kikki
sis
Giovanni
kikz

pappa och jag cykeltävling till kikki

Hedda på spikmattan
Bergvall på fyllan
Biggy på Vegegården heaven on fuckin earth
PANNE på att allt detta kött är veganskt


Biggy och Kakan väntade spänt på utryckning. 30 sekunder tog det.


J.R. "girl next door" bara bomull
jewish doctor
Timo super DJ from helsinki
Gyals
El granero och paca, helt slut som människa
Eka
Stina aka raplife