lördag 26 december 2009

Italian-american


Fy fan vilken jävla psykos vi har fått efter ett interventionavsnitt. En italian-american psykos. Avsnittet handlade om en just "italian-american" family. Dvs att deras ancestors kom till USA under 1920-talet och ingen har pratat italiensa ever sense that. Det enda som fortfarande har är deras semi-italienska efternamn plus att dom äter pasta och har den där italien/new jearsy/maffiadialekten (orbs, familjen marknadsförs som en italiensk maffiafamilj, man ba NORMALT). Dottern till huvudpersonen, i detta fall en alkad f.d. framgångsrik matchmaker var liksom med i programet endast för att få fame. Hon hade sminkat upp sig så sjukt mkt och hade magtröja. Jaja asså för mig får kvinnor se ut hur dom vill när dom vill men det var jävligt kul, hon hade på sig detta när hon åkte till sin mamma för att försörja hennes alkoholmissbruk. allt var tragiskt. Sen kom det, THE CLASSIC. Under the intervention säger hon följande:

We're ITALIAN, we have certain traditions, we take care of eachother.

men på italien-american låter det såklart såhär;

we ialian, we have cedan traditions, we ta ce of eachodda. Sen skrattade roxy och jag i 2 timmar. jag kissade nästan på mig. ok jag KANSKE kissade på mig på riktigt. Detta har förföljt oss sedan dess och det blir fan inte bättre av att 1, roxys ucle Joe är gift med en italian-american och 2, folk pratar liksom så i NY. Och min psykos bara blir värre och värre så alla ord jag läser uttalar jag högt för mig själv i mitt huvud. Waaaaa psykooooos.

detta är Marie da mob match maker (itaaaaalian)

Ok vi va liksom i Svenska Kyrkan idag på Manhattan (tex nu så uttalade jag det menhedden i mitt italian-americanhuvud). Jag hade liksom sett fram emot det jättemycket, jag vet inte varför, för jag går aldrig i svenska kyrkan hemma, jag går bara i katolska när jag väl går, men jag va ändå pepp och lite sugen på julmust. Aja vad fan trodde jag. Ghazal och jag är ju besatta av makt/klassanalys 2.0 (tack ghazal för inspiration av uttrycksform) och det var ju döden. BARA massa äckliga överklassmänniskor och prästen va typ full fast mer hög tror jag. Såklart vad trodde jag. Asså om överklass inte om en stenad prelle. Det va väl bara diplomatfamiljer/företagsledare/akademiska hotshots där. De svarta fåren satt en våning upp och pratade om roliga saker i en soffa och lutade svett typ, det var 45 grader där inne.

Idag försökte jag också skypa med min familj. Hade tvingat pappa att köpa en kamera så vi kunde se varandra men uppkopplingen va skitkass så dom såg mig en minut och sen no more. Men sen ringde dom och det var underbart. Imorn ska jag skypa med en mycket speciell TJEJA <3.>


Ren Marshall var inte så impad över min klädinköp eller mina kristna smyckesspykoser. Roxy och jag har som sagt köpt 2 extra väskor för att cover våra shopping-sprees, eller shopping och snattarspree eftersom Roxy är en mästertjuv. Multinationella företag med sexistisk reklam ska straffas. Speciellt när personalen är så extremt fokuserade på att se bra ut i sin *crazZy* kläder. ORBS ingen snattning på thrift stores!!!!

Årets julklapp är inte en spikis för det har jag redan utan vi har sjukt bra ideér. Tex ge bort massa kläder som en själv vill ha och sen säga; " om du inte vill ha dom kan jag ta dom" och det är bara i mina storlekar. Tex ge bort en Faith Evans sarong till Ucle Joe och sedan ta den själv. Ush då kommer man fan inte till himmelen. Lika bra att ge det där kristna marmeladpaketet jag köpte på Arlanda. Fy fan vad svenne att göra det. men nu när Ucle Joe hämtade oss från tåget kl halv 2 i natt ångrar jag det ej. Vi hängde lite hos några ladies och fic nycklar till deras lya i Williamsburg där vi ska bo ett tag. meow. Gulliga katter.

Nu är jag lite sugen på att lyssna på Mariah Careys "All I Whan't for Christmas" och tänkte på RRRRRRRRRRRRRRRR!


HEJDÅ

ps om nåt ord ser konstigt ut så lägg till ett K.

1 kommentar:

liselott sa...

hahaha! Jag skrattar så jag går av. Kakan du är helt jävla underbar.